mavigolge 37+3 haftalığım. Şuan iki ayağımda da şişlik var ama birisi diğerinden daha şiş sizce endişelenmeli miyim ?
badeli mavigolge bence fotoğrafını cekip doktorunuza gönderin burda herkes farklı şeyler yaşıyor okuyup kendi kendinize panik olursunuz en doğru bilgiyi doktorunuz verir
acandan mavigolge benimde şiş 35 haftalığım bol su içmem gerektiğini söyledi son trimesterda oluyormuş dert etme🥹
mavigolge Saimeeeee idrar yolu enfeksiyonum var geçmiyor ondan olabiliyor mu ? Tansiyon aletim de yok ölçemiyorum şuan
allyslife mavigolge bence git, için rahat etsin canım. Burada önemsiz diyen de olabilir önemli diyen de ama her gebelik kendine has, Allah muhafaza. Haftan da ileri zaten, riske gerek yok. Git için rahat olur, tedavi edilirse de iyi olur hem
gizemiaaa mavigolge o tarafa giden kan akışı daha azdır benim de öyle sağ sol dan daha şiş ellerim de ayaklarım da hatta yüzüm bile
mavigolge gizemiaaa doktora söylediniz mi peki bunu ? Çünkü birisi şişerse gel dediler de devam ederse gitmeyi düşünüyorum 🫤