Sahraasli Kızlar 18 Günlük anneliğimden doğum öncesi belki faydası olur veya yeni bebeği olanlar için tavsiyelerim 🫶🏼 Bunlar UP ; Kesinlikle depend yırt at çok konforluydu. Emzirme yastığı sezaryen olan anneler için bence olması gereken bir ürün. -Pofuduk alt açma matı 1200 tl gibi bir rakama aldım değer mi acaba dedim çevredekiler gereksiz bulmuştu ama elim ayağım oldu yenidoğan kaka çiş kazaları çok oluyor ve bütün bakımlarını onda yapıyorum tavsiyemdir. Kullan atlar dışarısı için mantıklı geliyor bana . -Mochi sağım makinası sütüm gelmez diye almadım 3.gün hemen temin ettim süt artırması ve memeleri rahatlatmak için mük bir ürün 🤌🏼 Bebek bezi çöp poşeti (saçma gelebilir ama gece altını alırken sadece fırlatmak istiyorsunuz ve koku olmaması için böyle bir çözüm buldum , organizerinize buz dolabı poşetide koyabilirsiniz.) -Manuel anakucağı kısıtlı süre ile koyuyorum ama direk uyuyor çok sevdi. Bagi neo x bebek arabası müthiş hafif puseti çok ağır olsada araba inanılmaz kullanışlı . Bunlar Down ; Baby nest niye bilmiyorum hiç kullanışlı değil boşa gereksiz bir kalabalık oldu. -Emzirme pedleri emzirirken uyurken aşağı doğru yolculuyoruz yapışkanlarıda işe yaramıyor saçma bir ürün. MCD bag çanta müşteri memnuniyeti ve reklamı çok fazla diye aldım hantal bir çanta hiç beğenmedim . -Temizleme pamuğu yani ıslak mendilden daha hızlı ve pratik bir ürün olsa alırım pamukla uğraşılmaz ayol . Not olarak araçlı anneler için mutlaka koltuk aynası alın bebeği görebilmek için aklıma gelen bunlar umarım faydası olur 💗
milatlas13 bu tarz öneriler bana çok yanlış yönlendirme gibi geliyor çünkü anneden anneye bebekten bebeğe değişiyo. mesela baby nest ilk bebeğimde hiç bi işimi görmedi ikinci de elim kolum oldu.ilk ay bebeğimi abisinden korumak için baby nest içinde masa tepelerine koyuyodum. emzirme pedlerine hiç ihtiyacım olmadı ama eltimin 7. ayında bile sütü aktığı için kullanırdı o pedleri.bu örnekleri sizin yazdıklarınız üzerinden yorumladım. emin olun benim de çok işime yarayan ya da hiç bi işimi görmeyen şeyler olmuştur. şimdi üçüncüye gebeyim. hala da acaba lazım olur mu dediğim şeyler var.hala da kesin şöyle olur böyle olur diyemiyorum.
Sahraasli milatlas13 insanların belki bir ürün alırken düşünüp tereddüt ettiği konulara değinmiş olabilirim bunda yanlış bir yönlendirme yok kimseye birseyi zorlamıyoruz sonuçta kendi tecrübelerimden bahsettiğim belli değil mi sizcede ?
ozgbk Neredeyse 2 yaşına kadar hiç ıslak mendil kullanmadim ben hep pamuk kullandim. Nasıl zor geliyor anlamıyorum, küçük fısfıs şişeye içme suyu dolduruyordum, altini değiştirirken hemen iki fısfıs pamuğa sıkıyordum. Evde dışarıda ayırt etmeden kullandim