sesevgi1 Arkadaşlar instagramda bir site gördüm papatyambaby diye içeriğindeki kıyafetler çok kaliteli ve hoş görünüyor ama trendyolda falan sayfası yok güvenemedim o yüzden Ordan alışveriş yapmış olan var mı
seyda_diablanco sesevgi1 hiç bilmiyorum bakmadım da ama şöyle söyleyim Trendyol a girmemiştir kazancının nerdeyse %50 sini oraya vermek istememiştir işin içinde olduğum için söylüyorum yanlış anlama sadece fikrimi paylaşmak istedim
kumsalyildirim sesevgi1 ben alışveriş yaptım. Ürünler çok güzel 👍 kesinlikle dolandırıcı değiller ürünlerin paketlemesi de güzeldi .
sesevgi1 seyda_diablanco sayfa içeriği çok güzel ama işte insan güvenemiyor deneme açısından ufak bir sipariş verecem gibi görünüyor fikriniz için teşekkürler 🙏
sum_doa sesevgi1 butik ismini google dan şikayet var sayfasında aratırsanız dolandırıcı mı değil mi az çok bilgi sahibi olursunuz ben hep öyle yapıyorum henüz bir sorun yaşamadım 😀
sesevgi1 kumsalyildirim elifboyraz teşekkür ederim kızım için çok güzel şeyler buldum orda istiyeyim o zaman ☺️