sedaib cansuudeniz aynıyız ben şuan çalışmıyorum ama gün içinde hep ayaktayım şişiyor acıyor tabanlarım ve bel ağrım çok oluyor
eflinnaz cansuudeniz bana iki farklı doktor erkek dedi 7 eylülde detaylı ultrason var orda artık kesinleşir inşallah
cansuudeniz eflinnaz hayırlısı olsun inşallah benimde 11 eylülde detaylı cinsiyeti ben 12. Haftada fetal DNA ile öğrenmiştim kız bizimki😃
cansuudeniz sedaib normalde uzun yürüyüşler yapardım artık yapamıyorum bugün pazara indim mesela nefes nefese kaldım acaba kilom yüzünden mi diyorum 80 kğ hamile kaldım şuan 86 oldum😃 boyum uzun olduğu için belli değil ama ben yoruluyorum direk
eflinnaz Ben çok şükür hiç yan etkisini görmedim bu süreçte tek sıkıntı yorgunluk oluyor 8/4 çalışıyorum ama şükür bugünümüze 🫠
eflinnaz cansuudeniz işin ağırsa ya da sürekli ayaktaysa yorar ya sıkıntılı süreçler ama şey böyle hiç hissiyat yok içimde yani evet hamileyim ama böyle o duygu gelmedi nedense ne zaman gelir bilmiyorum 🥹
cansuudeniz eflinnaz yok masabaşı evden çalışıyorum 8.30 17.00 arası isim çok rahat çok şükür ay o his banada gelmedi sadece göbeğim çıktı sanki hamile değilmişim gibi geliyor çoğu zaman sonra vicdan azabı çekiyorum biran önce dogsun diye bekliyorum böyle sanki bilinmezlik gibi geliyor
eflinnaz cansuudeniz ya çevremde 3-4 tane hamile var hepsi farklı haftalarda ve hepsinin de ilk çocuğu olacak hayırlısıyla ona rağmen hepsi o duyguya bürünmüş ve şey böyle annelik duygusu yüklendi diyorlar 😂 dedim bana daha güncelleme gelmedi
cansuudeniz eflinnaz Ahaha yalnız değilsin banada yüklenmedi henüz bilmiyorum yani nasıl bi his daha bugün düşündüm acaba yanlış nerde diye ama galiba zamanla olacak bisey birde benim ilk bebeğim olacak çok yabancıyım bu duruma şaka gibi geliyor bazen
eflinnaz cansuudeniz aynı hisleri paylaştığımıza sevindim ben sorun bende sanıyordum yani elimi karnıma koyuyorum bazen seviyorum konuşuyorum ama böyle boş anlamsız geliyor belkide ilk tekmelerini hissedince bu his değişecek ve o güzel duyguyu tadacağız 🫠
eflinnaz Müşteri temsilcisi gibi bir iş mi yapıyorsun bende bir fabrikada masa başı çalışıyorum. 1 sene doğumdan sonra izin alacağım ama sonrası için çok kararsızım süreç neyi gösterecek bilemiyorum
cansuudeniz eflinnaz Ahaha aynı ben😁😁 banada boş geliyor bırakıyorum sonra bakalım ilk hareketlerinden sonra belki değişir düşüncelerimiz duygularımız
vanilyalibuse cansuudeniz 17+6 bugün 🌸 ama dünden beri ağrım var, ara ara klasik ağrı gibi ara ara bıçak saplanması gibi bazen belime vuruyor… ama içeride miniğimi hissetmek iyi geliyor 🥹
cansuudeniz vanilyalibuse o bende de var 1 haftadır bıçak saplanıyor gibi anlık batıp geçiyor ama ne olduğunu anlamadım korkuyorum birazda
vanilyalibuse cansuudeniz ben de tedirgin oldum ama araştırdım rahim büyüyor ondan kaynaklı, e bebek de büyüyor 🌸
cansuudeniz vanilyalibuse o zaman sorun yok hemen büyüsün bebislerimiz de gelsinler dünyaya sağlıkla 😁🌺