cansuudeniz Arkadaşlar merhaba nasıl gidiyor hamilelik ben çabuk yorulmaya başladım sizler de durumlar nasıl
meri_ cansuudeniz bende öyleyim bel ağrım başladı çabuk yoruluyorum. Bebek arabası ne düşünüyorsunuz :)
sum_doa cansuudeniz bir kızım daha olduğu için hiçbir şey hissedemiyorum hamile olduğumu unutuyorum bazen halbuki ilkinde nasıl da prenses gibiymişim 😂😂
cansuudeniz ceraninya o zaman bu zamanlarda normal bugün bi uyumuşum 17.00 gibi 3 saat nerdeyse hala da uykum var 🥹
ceraninya cansuudeniz ay bana da gün içinde uyumak çok iyi geliyor 🥲 ilk çocuksa ve evdeyseniz uyku gelince uyumak dinlenmek en iyisi bence kıymetini bilmemiz lazım😅
cansuudeniz ceraninya ilk çocuk ama evden çalışıyorum saat 17:00 ye kadar öğlen arası ve mesai sonrası yatıp uyuyorum:) uyu uyan hayatım böyle devam ediyor
ceraninya cansuudeniz hamilelikte insanın günü gününe bile uymayabiliyor şuan konforlu uyuyabiliyoruz en azından son aylarda o da olmuyor diyorlar ahahahha neyse sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi inşallah 🫶🏻🫶🏻
cansuudeniz insomnia123 zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor gibi Ocak gösteriyor doğum dört gözle bekliyorum sizin ne kadarlık oldu
cansuudeniz meri_ alışverişe hiç başlamadım daha 11 eylülde detaylı ultroson var ondan sonra başlarız dedim hiçte bilgim yok gidip deneye deneye bakıp alacağım insallh 😃😃
cansuudeniz insomnia123 ben direk gidip deneye deneye alacağım yoksa dediğin gibi her kafadan bi ses cıkıyor
Htezcan61 Benim 3.gebelik 18+1 hala hareket hissetmedim ya bir de gündüz değil de gece uykusuna doyamıyorum sabah uyanmak çok zor
cansuudeniz Htezcan61 bende hissetmedim daha hareketlerini ilkte zaten daha geç oluyor diyorlar beklemedeyim