Bebem yeni güncellemeler ile ışık hızında gelmeye devam ediyor.. Zaten doğumundan beri böyle bir problem vardı ama gaz dedik kolik diye dedik ama o da kalmadı gibi artık ıkınmıyor gazını kakasını kolay çıkarıyor şimdi de uykuya direnç başladı. Desteksiz çocuk büyütüyorum ve acemiyim. (Ama cahil değilim araştırıyorum neyin nasıl olması gerektiğini çeşitli kaynak ve uzmanları dinliyorum falan filan) her neyse.. Bebeğim 2 aylık olmak üzere ve geçen tam tamına 6 saat uğraşlarım sonucunda anca uyutabildim şuan 4 saat aralıksız uğraştım uyutabildim. Ağlamasına öyle ağlama yok mızmızlanma var temas istiyormuş diyorlar güya temas da ediyoruz ama balık gibi kıpır kıpır gözler radar gibi asla kapanmıyor kapansa geri açılıyor 10 dk sonra bir de bu moro refleksi dediğimiz illet fena zorluyor üstüne üstlük çok saçma bir şey daha var bebeğimin tükürük bezleri iyice çalışmaya başladı salya falan geliyor ağzının içine bir baktım alt tarafta diş ucu görünüyor şok oldum 2 aylık bebekte imkansız neredeyse çünkü 4. Ay itibariyle oluyor diyor doktorlar ama baya baya ucu görünüyor dişin.. Böyle olaylar silsilesinden en az birini yaşayan tecrübeli kızçeler varsa üzerime bilgi salsın delirmek üzereyim bekliyorum 🙂↔️