Cngul Merhaba arkadaşlar ben 25 haftalık oldum yaş riski söylemişti doktorum perinatoloji takipliyim kan sulandırıcı nedeniyle zaten yaşın çok önemi yok demişti usg herşey güzel demişti sağlıklı burun enae felan o zaman takılmadım geçen gün elime geldi kagut gelince burun kemiği bilinmiyor yazıyor şaşırdım dikkat etmedm yaş riskide şimdi kafama takılmadı değil detaylıda birşey çıkmadı
deletedmom0913 Cngul doktorunuz sizi bilgilendirmedi mi burun kemiği konusunda. Detaylı yaptırdıysanız orda görülmüştür yoksa söylerlerdi benimde pozisyondan ötürü bilinmiyor yazılmıştı sonradan görüldü. Yaş riskiniz çok yüksek değil ama incelenmesi gerekir. Doktorunuz bu sonuçlar için sizi bilgilendirdimi
temmuzonbir Cngul ben anlamıyorum bu test sonuçlarından, benim 4 lü testim için herkes sonuç çok iyi dedi sonuç göstermek için gittim yüksek riskli çıktı sıvı alındı, o yüzden en iyisi doktora danışıp ondan bilgi beklemek
happyela Cngul Benimde yaş riskim 1:632 çıktı doktor orta risk dedi. Ama başka doktorlara gösterdim düşük risk dedilrr. 3 lü yapalım dedi takipli doktorum. Burun kemiği bende de bilinmiyor yazıyor çoğu raporda bilinmiyor yazıyor nedense ama ölçüyorlar aslında. Onda endişe etmeyin. Ve de 3 lü derse asla yaptırmayın pişmanlık.
Cngul deletedmom0913 yaş riskini dedi ama yaşın küçük dedi sorun değil dedi detaylı herşey normal çıktı en az yarım saat baktu
Cngul happyela yok yaptırmadım teşekkür ederim içime biraz su serpildi detaylıya girdim en az yarım saat baktı aynı hoca yine hiç sıkıntı yoktu herşeyi gösterip anlattı
Missgod Cngul ben 38 yasındayım bende yaş riski yüksek çıktı ama diğer herşey normaldi ve doktorum zaten yaşın yüksek cıkacagnı blyrdk sen istyrsan fetal amniyosentez yapılablr dedi bn istemedim
Cngul Missgod şöyle sınırda yaş dedi aslınsa yaşon küçük hanş 35 sonrası olsaydı amiyontez kesin öneririm demişti o zamanda senün yaşuna önermrm dedi şuan burun kemiği bilinmiyor yazınca kafama takıldı açıkcası
deletedmom0913 Cngul o zaman aklınızı bosuna bulandırmayın derim 😇 bi sorun olsaydı detaylıda belli olurdu
happyela Cngul Detaylıda sıkıntı görmemişlerse korkma canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️