eminecelik3 edossimsek hamilelik ilk haftalarında çıkan sonuçlar daha çok yeni doktora gösterdin mi sonucu
yenidenanne18 edossimsek 5 üstü gebelik sayılıyor hayırlı olsun 💐 2 gün sonra aynı yerde kan verip artışına bakın sağlıklı olup olmadığı anlaşılır
buketdeniz19 edossimsek hamilesin çok küçük daha ben de ilk 13 ile öğrenmiştim 11 gün önce doğum yaptım çok şükür 2 günde bir kan ver takip et canım
buketdeniz19 edossimsek 5-25 arası şüpheli pozitif sayılıyor öyle demesinin sebebi bazen kimyasala dönebiliyor o yüzden
yenidenanne18 edossimsek keseyi görene kadar bu yorumu yapıyorlar çünkü artış önemli. beta 2000-3000 olunca karından görünüyor 1500 de vajinal
Tortilla edossimsek sen bozma moralını banada kimyasal olabılır demıstı ne oldugubh bıle bılmıyordum. Ikı gğn sonra tekrar ver canım 2 katı artması lazm
buketdeniz19 edossimsek şimdi kesin var demek maleseff mümkün olmuyor beta bazen artıyor sonrasında düşüşe geçebiliyor ama inşallah sağlıkla güzellikle ilerlesin şuan senin yaşadığının aynısını bende yaşamıştım düşük öğrenincede kötü oluyor
Busracan_ @edossimsek banada doktorum yükselirse vardır dedi, ben dayanamadım sabahına test verdim 52 çıkmıştı