eminecelik3 Kızlarrr nasılsınız :) yarın kontrol var ikili tarama sonuçlarımı göstericem tam 14 haftalık sizce yarın cinsiyetle ile ilgili birsey söylerlermi ?
loewebaby eminecelik3 devlet mi? ben de sonuç göstermeye gittiğimde 15. haftam olacak ama eminim yine söylemeyecekler
cuteregina eminecelik3 devlet ise 17-18 beklerler Ben Fetal dna ile öğrenmeme rağmen hocam hocam teyit amaçlı söyler misiniz dedim sorumluluk alıp söyleyemem erken dedi 16.haftamda hemde
2023z eminecelik3 doktora ve cihaza bağlı ilk hamileliğimde ve şuanki hamileliğimde hem doktor hem hastane farklıydı ama 12. Haftada ikisi de doğru bildi. İlk çocuğum kız şu an oğluma hamileyim. Sağlıkla gelsin yavrunuz 🩵🩷
eminecelik3 cuteregina offfff bekleyeme devam Ozman neyse sağlıkla gelsin sadece 12 haftada 13 haftada öğrenen arkadaşlar var belki Öğrenirim diye sağlık olsun
Ayglvlkn eminecelik3 bebeğiniz kız diye düşünüyorum doğru çıkarsa yazar mısınız ? Bu değer 50 nin altında erkek üstü kız oluyo genelde tutuyor.bilimsel değil tabiki yanılma war .ama ben kız diyorum😊sağlıkla gelsin
hurremsultann_ eminecelik3 öğrenirsiniz benim gibi 😀 14 haftalıkken %70 kız dediler ama ben yanılmam dedi doktor sonrada 18 haftalık oldum kontrole gideyim dedim pipi gösterdi 😀😀😀😀 sizce ben ne zaman emin olurum😏 arada kalmak çok daha kötü bırakın söylemesinler
eminecelik3 hurremsultann_ yaaaa annesi şaka yapmış sana ondan :))) çok merak ediyorum sadece 🙏😘sağlıkla gelsinler 🙏
hurremsultann_ eminecelik3 bende çok merak ettim 3 kızım var sonuç böyle arada kalmak oldu hangisine inanacağını bilmeden devam ediyosun💕 Sağlıcakla almak nasip olsun kucağınıza yavrunuzu🫶🏻🫶🏻🫶🏻