ezgiozz Sevgili hamişler ve doğuran anneler :) çarşamba doktorum çatı muayenesi yapalım dedi. 38. haftaya gireceğim. Çok gerginim, bu durum ikiye bölünmüş durumda biraz sizden de görüş almak istiyorum 🌸
sennaa98 Ben yaptırdım. Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için biraz gerildim ama korkulacak hiçbir şey yok rahat olun. İki parmağını sokup açıyor içeride zaten toplasan 10 saniye sürüyor kasmayın kendinizi ☺️
ezgiozz Parsology ben evliliğimin ilk zamanları muayene olmuştum ama şu an hamilelik olunca geriliyorum umarım rahat geçer 🥲
Parsology ezgiozz yok yok gerçekten çok basit bir şey ama şöyle düşünmek önemli orası bebeğime kavuşmam için bir yol bebeğim bu yoldan geçecek artık orası bir organ değil çıkış kapısı bu göz ile bakarsan çok rahat geçer 2 ay önce normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum herşey taze henüz :)
ezgiozz Parsology ne güzel yazmışsınız 🥲çekindiğimden değil ya sadece çok korkunç bir şey gibi anlatılanlardan dolayı istemsiz bir gerginlik
Parsology ezgiozz yok yahu inanmayın onlara 😂 biz doktor ile kahkaha atmıştık bu muydu be diye tepki vermiştim asistan doktor gençten bir kızdı doğum zamanı da onu gördüm odama gelip açıklık bakmıştı 2 defa falan gerçekten çok basit