princesmom_ yagmurr14 hepsini aynı yerdemi verdiniz ? Sanki düzenli artmamış gibi geldi ama yinede takip edin ve aynı yerde verin
yenidenanne18 princesmom_ ilk değerini söylemiş 9 kat arttı diye yagmurr14 yani farklı yerlerde verildiği için doktorlar yorum yapamaz ki labaratuvarlar farklılık gösterebilir
yagmurr14 princesmom_ aşkım hayır başka yerlerde verdim verdigim ilk hastanede sorun çıktı anliyamadım bende doktor ikiz olabilir beta degerin bir anda 9 katı olmus sonradan biri gelişimi durdurmus olabilir dedi lütfen dua edin
princesmom_ yagmurr14 bir anda 9 katımı olmuş 👀 2 katına bile yükselmemişki maalesef 2 günde %60 veya 2 katına çıkması beklenir ama farklı yerde verdiğin için değişiklik gösterir. Umarım güzel haberler alırsın haber et bizede
yagmurr14 princesmom_ inşalllah çiçegim evet doktor acildeki öyle dedi bana 🤦♀️27 den 204 olmuş ya benim kendi doktorum özelde acaba onamı gitsem hemen yoksa beklesemmi
yagmurr14 yenidenanne18 acildekiler birşey bilmeden yorum yapıyor bosu bosuna insanı heveslendiriyor ya🥹