bercembyr Ben artık çok ağırlaştığımı hissediyorum bu aralar. Dönüp kalkmak zor oldu uyku nerdeyse yok gibi ama buna da şükür 🥲
meverd bercembyr Allah yardımcımız olsun gerçekten bende öyleyim 33+5 olduk kızım hiç yerinde durmuyor 😭 annesini uyutmuyor
lavinyaa_ bercembyr 31 hafta olcaz benimde hala garip şekilde ara ara kusmalarım oluyor yediğim her şey mideme fazla geliyor sanki yatıp kalkarken zorlanıyorum hareketleri hala acıtmıyor hafif tekmeler hissediyorum şuanlık idare ediyoruz ama ağırlaştığımı hissediyorum🥹
anstzist Bende ağırlaştığımı hissediyorum, belimin sağ tarafında geçmek bilmeyen bi ağrı var. Uykusuzluk başladı, bebişin tekmeleri acıtmaya başladı. Kasılmalarım oluyor ama sanırm yalancı kasılmalar. Otururken, yatarken kalkmak çok zorlaştı.
bedee Bende cook halsizlestim , bi yandan dis agrisi bi yandan bebegin hareketleri , ôte yandan seker olcumleri, bel agrilarim pertim 2 gundur. Uyku zaten cooktan beni terk etti. Su ann istedigim teksey 38 haftaya isinlanmak😭
pinkbaby_ 33+3 geçmiyor gibi bi an önce doğurup eski kiloma dönmek istiyorum bı andan da doğum korkusu oluyor
gulseren844_ 34+0 haftalığım agirlastigimi çok hissediyorum belim ağrıyor yalancı kasılmalar devam ediyo sağa sola dönmek zorlasti bebegimij tekmeleri de acıtıyor her geçen gün sanki daha da zor olacak gibi ama olsun her halimize şükredelim rabbim hepimize zamanında hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah ❤️