pnarbyrk irm_sncktr şu an 35+3 haftalık kızım. 34+4 te 2200 gr gelmişti. Anne baba minyon olduğu için bebişlerde minyon oluyor. Bakalım doğuma kadar ne kadar olucaz 🎀🫶🏻
irm_sncktr pnarbyrk bizde minyon eşim 31 yaşında ben 27 ama göstermiyoruz bakalım bizim kız haftaya kaç gr olmuş bakcaz
gozde_mete Bugun kontrol vardi 38+1 3350 gr, bana cok geldi 🥲 dogum icin gerilmeye basladim, sizce normal mi
kubraa_41 tinymiracle1 Diyet mi önerdiler ya da ilaç mı verdiler bende bugün yaptırdım suyum fazla bebiş de biraz iri korkuyorum
tinymiracle1 kubraa_41 diyet verdi endokrin doktoru ona uyunca tokluk şekerim düştü ama açlık şekerim düşmedi.ara öğünlerde meyve filan yiyordum arada kaçamaklarımda oluyordu haftaya endokrin randevum var o zamana kadar katı bir diyet yapıp açlığı düşürmem lazım yoksa insülin başlayacak
gozde_mete seymanurd 41e kadar gelmezse nasil olcak diye dusunmekten delirdim bugun 😭 bu hafta gelsin diye dua ediyorum🥹
seymanurd gozde_mete İnsallah gelir diyelim 😁🤲🏻 Doktorum bu hafta 39+0 da kilosuna tekrar bakacak çok fazla bi artış olursa mecbur sezeryana döneriz dedi
gozde_mete seymanurd inşallah🥲 sezaryene donsun hic istemiyorum ya ama yine de nasil olcaksa raziyim artik, saglikla dogsunlar da🥹
seymanurd gozde_mete ben ikisinden de korkuyorum diyebilirim ama sezeryan daha çok korkutuyor iyi düşünelim iyi olsun bu hafta inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🥹😍
irm_sncktr adinsmom2 geçer inşallah bende bi otuzu görsem her günüm korkuyla geçiyor erken doğum öyküm var şuan serklaj dikişim var hayırlısı valla sağlıcakla gelsin tüm bebişler
dilekmom6 khruanbing belki de kasması sizi etkiliyor. İstediğini yiyememek de kötü. Bana da eşim bazen der dikkat et çok boşladın bu ara diye ama kısıtlamaz ben çeki düzen veririm kendime.