Babyy_Mom bebeklerimizin doğum zamanı aynı, sağlıkla büyütün inşallah. Ben 2-4 ay aldım astronot tulumu ama bi tık büyük zaten boyutu. Başlarda biraz bol olur sonra oturur. Buna ek olarak bir de puseti takılan kılıf gibi bi battaniye aldım. Bir tane de yün uzun kol zıbın aldım ince ama sıcak tutacak. Benim amacım kat kat giydirmeyeyim ya da sarmayayım ama bebek de üşümesin oldu. Ben de çok dışarı çıkacağımızı düşünmüyorum ama belli de olmaz belki her gün çıkıp bi yarım saat yürümek ikimize de iyi gelecektir.uzun ve kısa kol toplam 16 zıbın, 9 tane de fermuarlı tulum aldım. Kusabilir, sütüm üstünü ıslatabilir, terleyebilir, bezi taşma yapabilir. Düzgün yıkanıp giydirmek önemli benim için, kıyafeti az diye terli zıbını kurutup tekrar giydirmek istemiyorum açıkçası. Alımlarımı buna göre yaptım. Siz de düşünüp ona göre düşünüp kararınızı verirsiniz. Mesela 1-2 parça için makina ve kurutma çalıştırmak istemeyenler olabiliyor. Ama sizin için sorun değilse sürekli çamaşır yıkarım diyorsanız daha az sayıda da alabilirsiniz. Nasıl kullanmak istediğiniz önemli kısacası :)