Asli_demir06 Merhaba arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz şimdi ben artımed marka erken test yaptm hatta 4 5 tane hepsi silik cıktı kan verdim negatif cıktı bu günde days comfort yaptım cıkmadı simdi baktım silik cizgi oluşmuş days comfort kurma cizgisi yapar mı
yumicupii Asli_demir06 foto atar mısınız, çok idrara batırıldıysa renk vermiyor yeri çok çok çok az belli oluyor sadece o da şeffaf oluyor
allyslife Asli_demir06 artımed asla güvenilir değil, kan negatifse testleri önemsemeyin. Gebelik oluşunca önce kanda yükselir, 4-5 gün sonra idrara yansır.
yumicupii Asli_demir06 forum sayfasında sol üstte 3 çizgi var oraya tıklayın resim yükle yazıyor oradan yükleyip linki kopyalayın buraya yapıştırın
yumicupii Asli_demir06 artımed de pek güvenilir değil, kanı ne zaman verdiniz hepsi de hatalı olamaz heralde
yumicupii Asli_demir06 bu negatif, dediğim buydu idrar fazla geldiğinde test çizgisi şeffaf gözüküyor
yumicupii Asli_demir06 idrara uzun süre tuttuğunuzda oluyor sonradan test çizgisinin şeffaflığı gözüküyor. Gebelik oldupunda aşırı silik de olsa gölgeli oluyor renk oluyor yani
yumicupii Asli_demir06 neredeyse 2 ay olmuş pcos falan mı var, bir doktora görünün isterseniz gebelik yok duruyor kan testinde