Duduuu60 feyzzdkc bendemde ikinci doğumunda açıklık vardı eve gondermişlerdi yatisimi ertesi gün yapmişlardi hiç endişe etmeyin. Herşey çok güzel olacak dualarımız seninle.
feyzzdkc kalbimdekiminik saatlerdir aynı açıklıktayım suni sancı almalı mıyım sizcr açılmamı kolaylaştırır mı
kalbimdekiminik feyzzdkc ben 18 saat boyunca kendi sancımı çektim hep 5 dkda bir geliyordu sunisiz doğurdum en son dayanamadım suni verin dedim hizlansın onlar dedi zaten sancıların çok yüksek veremeyiz
feyzzdkc kalbimdekiminik benim de gündüz 4 cm açıklık var dediler akşam 10 da başladı 5 dk da bir geliyor kontrole diye geldim yatış verdiler
feyzzdkc kalbimdekiminik şehir hastanesindeyim yatışım akşam 10 da yapıldı 1 kere bakılfı açıklığıma bi daha bakılmadı
feyzzdkc kalbimdekiminik konyadayım evet evet serbest hiçbir şey demiyorlar odalar tek kişilik sürekli biri gelmiyo kendi halimizdeyiz
kalbimdekiminik feyzzdkc tamm işte ne güzel sancın geldikçe çömelip kalk ama nefes egzersizi ile yap ki açılman hızlansın bi de koşar gibi yürüyüş yap oda da ördek yürüyüşü yap işe yarayacak