htcbnbn 230121_Mthn yinede bolca su için birde magnezyum takviyesi de kramplar için etkiliymiş doktorunuza danışabilirsiniz. Sağlıkla gelsinler inşallah
Esrabr Ben günde bir defa kullanıyorum kasık ağrısı baskı oluyor erken doğum olmasın diye kasları rahatlatıyormuş sanırım o sebeple kullanıyorum. Doğuma kadar da devam etmemi söyledi doktorum
Esrabr 230121_Mthn progestan fitil kullanıyorum çok fazla ayakta durmamaya çalışıyorum benim de sık sık ağrım oluyor maalesef
Madamm27 230121_Mthn evet şuan 36 haftaya girdm sancılarm azaldı ilk kızımda da 20. haftada başlamıştm 39 da doğdu baya erteledi doğumumu etkili bi ilaç
230121_Mthn Esrabr ben de kullanıyorum progestanı.oturup kalkarken. Yatarken çok ağrı var bende. Yürüyüş hiç yapamıyorum zaten
sinem0316 230121_Mthn bende kullanıyorum ama tansiyon ilacı olmasına rağmen benim öyle bir şikayetim de yoktur doğumu geciktirdiği söyleniyormuş doktorum o yüzden yazdı bana da
230121_Mthn sinem0316 bana da kasık ağrıları nedeni ile vermek zorunda kaldı. Aşırı ağrım var ve daha 20.haftadayım