Yagmur9833 Bilgi sahibi olanlar benimle bildiklerini paylasirsa cok sevinirim Bugün rutin randevum vardi muayeneden once nst ye girdim ilk girisimdi zaten doktoruma sormayi dusundugum sanci ve agrilar vardi cunku normal sancilara benzemiyordu cok siddetliydi ve sık oluyordu doktor nstyi gorunce senin sancin var erken dogum riskin var dedi😥 hala soktayim ilk gebeligim 21 yasindayim cok korkuyorum dunyam basima yıkıldı cunku cok saglikli biri degilim bunyem cok zayif ayakta zor duruyorum kendime guvenmiyorum hamileligimn basindan beri gecmeyen enfeksiyon ve mantar var ciddi enfeksiyonda var dedi bekletebildigimiz kadar bekleticez dedi acikliga bakti aciklik yok ama catin dar normal biraz zor dedi haftaya persembe tekrar cagirdi aklim durdu su an ne dusuncemi bilemiyorum erken dogum yapan varmi bebegime bisey olurmu su an 1970 gram nolur bilginiz varsa paylasin cok uzgunum
Ersozburcin Yagmur9833 canını sıkıp üzülme o da etkiliyor diye biliyorum doğumu. Doktorun önerilerini ciddiye al dinlen hareket etme umarım 36. Haftayı geçirirsin cnm çünkü 37 den sonra prematüre sayılmıyor diye biliyorum inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
asilsmom Yagmur9833 34 haftada sancım çıktı nerdeyse 39 olucam hala bebek yok🙈cinsel ilişkiden uzak dur bol bol dinlen cnm gününde gelsin inşallah
esractn Yagmur9833 korkma bende 20.haftadan beri var o ssancim oldu hep simdi 25 haftalik oldum bu son sancida 2cm açılmam oldu ama direnmrye calisiyoruz yinede. Sizin haftaniz iyi yinede bi sıkıntı olmaz strese sokma kendini bebeğinde etkilenmesn
Zehrabuglem @Yagmur9833 hiç panik yapma canım benim 34. Haftadan beri kasilmalarim ve nstde çıkan sancim var 3 hafta oldu hala dogurmadim Allahın izniyle bişey olmaz
Yagmur9833 Zehrabuglem insallah allahim en azindan 35 i gorelim daha erken yavrum benim kucuk daha benimde sanci var acilma yok yatis verdi kalkma dedi
anapanda12 Rabbim hayırla kucağımıza almak nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin hepimize inşaAllah 🤲
Yagmur9833 Ersozburcin insallah cok sagol yatis verdi zaten hicbisey yapmak yok sadece dinlen dedi 37den sonrasi erken sayilmiyor insallah geciktigi kadar gecikir 32 cok kucuk geliyor gozume
Ersozburcin Yagmur9833 sıkma canını burda bir sürü anne okudum erken riski olup hiç bişi olmadan doğuma 38 de giden vs merak etme üzülme bebeğine o daklan ve dura bildiğin kadar dur annecim de. . Eminim seni duyar bol bol konuş bebeğinle.
Kahramanlar Geçmiş olsun canım oğlum 32 de doğdu şimdi 6 yaşında hiç üzülme bebişin büyümüş biraz dinlen uzan
Yagmur9833 asilsmom masallah bizde o kadar bekleriz umarim sizin neden risk vardi bende ciddi enfeksiyonda var
Kahramanlar Yagmur9833 inşallah canım şimdi 31 haftadayım bir kere erken olunca diğerleride öyle oluyor inşallah bende tamamlarım