yumicupii edossimsek forum sayfasında sol üstte üç çizgi var menü çizgisi oraya tıklayın resim yükle yazıyor oradan yapabilirsiniz. Linki sonra kopyalayıp buraya yapıştıracaksınız
yumicupii edossimsek var bence, benim daha silikti ilk öğrendiğimde 🥹 hangi marka, bazıları sadece çok yalancı pozitif veriyor en iyisi kan vererek teyit etmek
edossimsek yumicupii baby ecpert miydi neydi çok hatırlamıyorum ama ikisini de bugün yaptım böyle cikti
yumicupii edossimsek yaa o bana 3 ay önce çok net ikinci çizgi çıkarmıştı ama kan verince negatif çıkmıştı hiç iyi bir marka değil maalesef. Ama sen iki test yapmışsın inşallah doğrudur. Hiç bir daha idrar testiyle uğraşma kan ver direkt bugğn ya da yarın
edossimsek yumicupii daha önce de bu markayla yaptım ama ilk defa çizgi cikardi daha önce hiç yoktu 🥹
yamrr_ars kadeerrr1 evet var tekrar vermen gerekiyor benim de 6 gün var normal test yaptım sonradan pozitife döner mi
insomnia123 kadeerrr1 yerleşme kanaması olabilir bende 6.haftamda yaşamıştım.Progestan fitil verdiler geçti.