biiremm Kızlar 2 sene önce tek doz tetanoz aşısı oldum şimdi yine olmam lazımmı acaba doktora sorucaktım da hastanede yokmuş. Başına gelen varmı neler yaptınız?
cuteregina biiremm gebelikte yapılma amacı bebeğe antikor kazandırmak sizi hala koruyor aşı ama bebek için yapılıyor genelde
lokismommy biiremm bende olmuştum 1.5 yıl önce 22.haftada ilk doz tdap oldum ikinci dozu ebe arayıp daha önce de olmuşsun 2.dozu doktora sor ona göre karar verelim dedi doktoruma sordum hiç gerek yok dedi son dozu yaptırmadım
hnd_efe Hamile kalmadan 1 ay önce ufak bir ev kazası geçirdim onda tek doz Tetonoz aşısı vurmuşlardı. En az 4 doktora sordum tek doz da olsa vurulmamı önerdiler içinde bebek içinde olan boğmaca aşısı olandan tek doz vuruldum. İkinciyi yaptırmayacağım
snltgc biiremm önceden içeriğinde tetanoz ve difteri vardı şimdi içine boğmaca da eklenmiş o yüzden tek doz da olsa yaptırmanız bebek için iyi olur.
karankayakubra biiremm artık karma boğmacada koymuşlar içine o yüzden tek doz karma yapılmadı öneriliyor. Benim 2. Hamileliğim karma olduğu için doktorum yaptırdı tek doz