minikprensesimece Kullanan var mı memnun musunuz doktorum bugün bunu önerdi bebeğim uykuya geçti de çok zorlanıyor kakasını yapmadan uyumuyor uykuya geçişmizi kolaylaştırır mı
hariboom minikprensesimece onu bilmiyorum ama rezene içirmeye başlicam bugün bir çay kaşığı kadar.. asla dediğim herşeyi yapmaya başlafım öyle sancı çekiyor çocuk ..
aysct minikprensesimece kimyon çayı için en çok o fayda ediyor. Tane kimyon olacak yoksa toz kullanın
aysct minikprensesimece birde bebeğin ayaklarını sıcak tutun karnına da elinizin ısısıyla masaj yapabilirsiniz
yesildoga minikprensesimece ben 3.5 aylık bebeğime bunu kullanıyorum faydasını gördük doğdu doğalı çok gazlı bir bebekti bu damla iyi geldi hatta doktor günde 1 defaya düşürebilirsin demişti bende o şekilde vermeye devam ediyordum ama şu son 1 haftadır yine aşırı gaz sıkıntısı yaşamaya başladık günde 2 kere vermeye başladım şükür şimdi daha iyi
minikprensesimece Bir de doktor çok aşırı beslememeye çalış dedi ben bunun önüne nasıl geçeceğim bebeğim sürekli kusup emmek istiyor
hariboom minikprensesimece benimkide öyle sadece gece çok emmiyor reflüsü var bence doktora götürmedim ama oğlumdan biliyorum hep gebiş getiriyo öğürüyl midesi bulanıyo düz zemine yatınca anında hıçkırık başlıyor kusuyor. Hepsi reflü belirtisi:(( Gazdan çatlicak çocuğum. Kimyon içmeye başladım inş fayda eder en azından rahat çıkarır belki:(
hariboom minikprensesimece demleme usulumu içiyorsun canım kaç hünlük bebeğin hiç bebeğe vermeyi denedinmi
minikprensesimece hariboom Allahım beni anlayacak bir lohusa sende cok yorulup eskisi gibi kendi halinde olmayı özledin mi 🥲
seydadrmz Tam 20 yıl önce kuzenime kullanıyorduk bir çok gaz damlası denemişlerdi özel bir çocuktu tek rahatlatan üründü
minikprensesimece seydadrmz probiyotikle dene demişler başka bir forumda doktora sordum deneyebilirsin dedi alacağım bakalım inşallah akşam saatlerinde ki saatlerce ağlamasına iyi gelir
hariboom minikprensesimece tabikii ozledimm 23 gundur disari cikmafim sadece vir kez hastaneye bir kezde saglik ocagina gittim ve cikmaya cok korkuyorum cok agliyor bir anda susturamam diye. Normalde oyle rahat bir insanimki yazik diger cocugum tum yazi evde gecirdii benim yuzumden vicdan azabi cekiyorum hamileligimin son ayida sicaktan hareket edemedikk.. yani ne zaman gecicek bu surec bilmiyorum 🥹
minikprensesimece hariboom ben çıktım dün bir cesaret kahvaltı yapmaya gittim dışarıda ağlamadı şükür bence eve kendini bağlama insanın psikolojisi bozuluyor evde dur dur
hariboom minikprensesimece tuhaf olan suki canimda istemiyor gibii hicbirsey o uyudugunda uyursam benden krali yok gibi hissediyorum 🥹 boyle cikinca pisman olacakmisim gibi hissediyorum