Beyza123 Kızlar affedersiniz ama birşey sormak istiyorum kb 🙈 dün benim randevum vardı hastanede yazmıştım önceden hatırlayanlarınız olur belki yurtdışın da yaşıyorum doğumu başlatmak için birkaç birşy uygulayacaklardı diye sormştum uyguladı hemşire affınıza sığınıyorum kb tekrardan çocuğun geleceği yeri eliyle temizledi ve birazcık kanama oldu o da normal dedi 48 saat içinde işe yarıyor dedi bol hareket et diye çıktık hastaneden doyardı çok yürüyüş filan yaptım evde yarım saat merdiven inip çıktım sonra uyudum sabah kalktığımda işe böyle çok az sancılarla uyandım karnım böyle taş gibi olmuş ve tuvalete gittim Ped kullanıyordum her ihtimale karşı ped te böyle kahverengi sümükümsü bir akıntı vardı bende çok umursamadım hemşirenin yaptığından kalan kanamadır diye sonra kahvaltıyı yaptıktan sonra tekrar lavaboya girdim bu kez o gelen kahverengi akıntının 2 3 katı fazla gelmiş halende az az gelmeye devam ediyor ilk gebeliğim olduğu için nişan gelmesi mi yıksa normal mi bilmiyorum yardımcı olır musunuz başına gelen var mı nişan mi değil mi burda da malesef doktorları görmek gitmek çok zor aceba nişan olabilir mi çok az kasıklarımda ve altıma ağrı var 40+1 olduk bugün de
Xaleyeren Beyza123 nişan olabilir canım herkesde nişan gelir diye bişey yok ama seninki nişan gibi sancılarını takip et doğum sancısıysa sürekli zamanlı olur asla geçmez allah yardımcın olsun 🙏🏻