niiloyy Kızlar Kayseri’de Müslüm sarıkkaya’ya randevu aldım detaylı ultrason için doktorum önerdi internetten baktığım kadarıyla iyi yorum da var bir kaç kötü yorum da var giden deneyimleyen var mı
mervenurkartal niiloyy Şerif hoca iyi ama o radyoloji uzmanı perinatolog değil, yani Allah korusun bir sıkıntı çıksa aynı işlem için yine farklı yere para ödeyeceksiniz o yüzden Müslüm hoca daha mantıklı bence
mervenurkartal mervenurkartal sadece organları inceleyebilir ama bir şey olsa kendi muayeneni devam ettiremez yönlendirme yapabilir en fazla
mervenurkartal niiloyy benim kardeşim gitti yaklaşık 40 dk sürmüş kötü yorumları bende gördüm ama kardeşim memnundu bende ona gideceğim
anonim3838 aysnurhg son durak varya sakatatçıların orda hemen üzüm plaza var onun içinde aşırı memnun kaldım öneri üzerine gittim bende
anonim3838 aysnurhg yanlış hatırlamıyorsam kart 4500 du nakit de indirimli oluyordu tam hatırlamıyorum canım ya 507 507 08 38 arayıp sorabilirsin çok ilgililer instagram da da dr.ufuk dasar yazıp bakabilirsin