Progestron değerim yetersiz olduğu için 9 haftada şiddetli kanama ile hastaneye yatışım yapıldı 12 haftalık tekrar hastane yatış yapıldı ilaçlara rağmen şimdi 16 haftalık olduk şükürler olsun Allah’ın bir mucizesi idi bu bebek bize o kadar şükür ediyorumkı tüp bebek tedavim olumsuz iken allahım bir mucize iken bize nasip etdi 6 yaşında oğlum var ve kanama olduğu günden beri tamamen yatmak durumundayım ve sanırım doguma kadar yatmak zorundayım temızlıkte biraz pinpirikli biri idim eşim yapmaya çalışsa da bır mutfakdakı bılaşıgı yıkaması ile hemen iş yapmaktan kaçıyo duşumu yaptırması için bile onun gözünün içine bakmak zorundayım halımden anlaması için yeri gelıyo çok acıkıyorum ve bir tas çorba bile getiren kısmem yok ben herkesın işine koşmuştum ama şimdi kimse yanımda degıl çok üzgün hissediyorum kendını şükürler olsun Allah’ıma bu bır isyan degıl ama ilaçların etkısı ile sanırım hormonlarımda tamamen dolmuş durumda çok üzgün hissediyorum çok yetersız hısswdıyorum kendımı bugunlerı atlatıp zamanı geçen kımler var lütfen bana motive olun ama lütfen ama lütfen kötü yorum yapmayın çünkü piskolojık hiç ama hiç iyi degılım