nurrclk Şuan 18.haftamdayım detaylı ultrason hangi haftada daha iyi olur ve Adana’da bunun için önerebileceğiniz doktor/hastane var mı?
hgyf nurrclk merhaba ben şehir hastanesinde aslı Altınordu atcı da yaptırdım gerçekten çok ilgilendi özel hastaneyi aratmadı ,benim zamanım kısıtlı olduğu için 20. Hafta da yaptırdım zamanım olsaydı 21/22 de falan yaptırırdım
_Mother_ nurrclk Hakan kalaycıya randevu aldım kızlarımda tüm rutin kontrolleri de kendisinde yapmıştım bu gebelikte şehir hastanesine gidiyordum kontrole ama detaylıyı Hakan hocada yapacağım tekrar
hgyf nurrclk renkli değildi ,benimki hiç yüzünü göstermedi 40 dk sonra tekrar gel bakalım yüzünü görürsem hem fotoğrafta veririm dedi ama yüzünü göstermedi sadece burun kemiğini ölçebildi güç bela
mihracsrpc nurrclk evet ortalama 20 dk yarım saat sürüyor denildi gidince bakacağız nasıl olduğuna artık
mihracsrpc nurrclk doktorum da Medical park Seyhan da eda hanım çok memnunum çok içten samimi bir doktor
mihracsrpc nurrclk Hülya hanımın asistanından asla memnun kalmadığım için kendisiyle devam etmeyi bıraktım normalde pnun eşi yapıyor detaylı ultrasonu balcalıda ama ben tercih etmedim
nurrclk mihracsrpc ben Antep’te oturuyorum burada muayene oluyorum detaylı ultrason zamanı Adana’da olacağım için ama yine de teşekkür ederim