Elif_8 Kızlar az önce dayanamadım test yaptım 5 dakika içerisinde silik çizgi belirdi. Mübarek gün duanıza talibim geçen de böyle olup kimyasala dönmüştü. İnşallah bu kez sağlıklı ilerler 🤲🏻🥹
Seymatrkay Elif_8 Hayırlı olsun. Bu kandil günü insaallah artarak beta değerleri alırsınız 💚🤲 hep iyi düşünün iyi olsun. Bu sefer iyi olacak.
anonim211 Elif_8 benimde 5. Gün çok silikle başlamıştı testlerim inşallah güzel sonuç alırsın canım çok güzel haber 🌸
Elif_8 anonim211 ah inşallah duam sağlıklı ilerlemesi çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 siz kaçıncı gün kan verip kaçla öğrenmiştiniz?
Elif_8 anonim211 bende cuma günü yani 10. Gün kan vermeyi düşünüyorum Allah’ın izniyle bakalım teşekkür ederim tekrardan
Elif_8 aasunan teşekkür ederim öncelikle belirti diyemem iğnelerin de etkisi olabilir ama transferin 2. Gününde başlayan sağ kasık ağrım oldu 3. Gün bel ağrısı ve göğüs ağrısı eklendi şu an bunlar var sadece ama dediğim gibi ilaçta olabilir tam ayırt edemiyorum
aasunan Elif_8 benimde bugün 8 günüm idrar testi yapmaya korkuyorum ama bi yanımda yapmak istiyor benim hiç belirtim yok hafif kaşık agırısı hafif gögüs hassasiyeti var
Elif_8 Hly_ygt dayanamadım yaptım şimdilik var gibi ama sağlıklı ilerler inşallah 🥹 sizden de güzel hayırlı güzel haberler bekliyoruz Allah’ın izniyle 🤲🏻🤍