sila_sila Detaylı ultrasona gittim bebeğimin sağlığı yerinde ama sadece doktor Papp-a değerin düşük aspirin kullan dedi değerim 0.22 yoksa bebeğin zayıf kalma ihtimali olur dedi. Pleasenta yeterli besini veremiyor dedi. Bilgisi olan var mı
yenidenanne18 sila_sila kaç olması gerekiyormuş ki? benim de 1.04 çıkmış doktorum bebeğe giden kan akımlarına baktı gayet iyi bir problem yok dedi
Monorassa sila_sila kullan demişse kullanmanı tavsıye ederım ilk hamilelıgımde benımde plasentadan bebege yeterli kan akışı olmadı ve erken doğum yapmak zorunda kaldım şuan 10 haftalık hamıleyım ve tekrar aynı sorunla karşılaşmayalım dıye erkenden kan sulandırıcıya başlattı şuan sadece hap alıyorum ılerleyen haftalarda gorucez ınsallah işe yarıyordur Erken den fark edılmıs senınkı Buda iyi bırsey 🌸sağlıkla kucağına alırsın inşallah
yldzz01 sila_sila ilk gebeligimde oyle oldu 37+5 2660 gram dogdu bebegim suan ikinci gebelikteyim ayni sey olucakmis zayif dogabilirmis
_mom24 sila_sila papp a plasentanın işlevini ele verir,yapılanması sağlıklı mı bebeğe o2 sağlayabiliyor mu bu değerle öğrenilir doktorunuz doğru söylemiş.Konumu nasıl anterior mu posterior mu?
sila_sila yenidenanne18 onu bilmiyorum ama daha önce ikili tarama testinde görmüştük Sonra fetal dna vermiştik hiç bir sorun yoktu şimdi de biraz tedirgin oldum
sila_sila yenidenanne18 zaten geçen gün detaylıya perinatoloji doktoruna gittim. Bebeğiniz iy sağlıklı ama bu değer için aspirn kullanalım dedi bende sebebini sorunca dediğim gibi söyledi
yenidenanne18 sila_sila anladım kan sulandırıcı işte dediği ilaç onla bebeğe giden akım hızlanır sağlıkla gelir inşallah 💖🙏🏻
yldzz01 Monorassa benimde ilk gebelikte oyleydi o zaman haftam ileride diye ilaca baslatmadilar suan ikinci gebelikteyim 10. Haftada basladim bende ama doktorum aspirinin fayda vermeyebilir dedi her ihtimale karsi kullanalim dedi suan kilosu iyi gidiyor ama Bir anda duruyormus kilo ilk bebegimdede oyle olmustu bakalim saglikla alalim bebeklerimizi
Monorassa yldzz01 şuan kaç haftalıksın canım benimde ilk kızımda 27 de fark ettıler geçti dıye artık başlatmadılar bunda erkenden başladık ilerı haftalarda eksık kalırsa ıgnede eklerız demıstı umarım sağlıkla ılerler de gerek kalmaz
sila_sila yldzz01 yani bunun benim yiyip yemediklerimle alakası yok demi malum bazı insanlar çok kötü konuşmayı seviyor 🙏🥺
yldzz01 sila_sila hayır canım sen ne kadar yersen ye tıkalı boru dusun ondan bisey gecebilir mi hayir besin damarida oyle benimde etrafimda oyle insanlar cok cocugum dogdu yememis yemek hamileyken dendi feln ama takma hic ne kadar duzenlide yersen yinede zayif doguyor son ayda kilo alamadigi icin tansiyonunada dikkat et bazen tansiyonda cikabiliyor saglikla kucagina al insAlllah
_mom24 sila_sila plasentanın konumu yani önde mi arkada mı bir sonraki kontrolünde bunu da sor doktoruna ve bence ilacını kullan sağlıkla kucağına alırsın inşallah🌸