gulert Kızlar selam. 27+4 haftalık hamileyim Benim bir haftadır ayaklarım öyle bir kaşınıyor ki derisini yüzecek raddeye geliyorum ama iflah olmuyor özellikle geceleri bir elim ayağımda sürekli kaşıma ihtiyacı duyuyorum bu problemi yaşayan varmı benim gibi geçiyor mu sonradan
annelikoo gulert gebelik kolestazı belirtileri canım dikkat et ve doktoruna git hafife alınmaması gerekiyor karaciğerlerle ilgili diye biliyorum en doğru cevabı doktorun verir en acilinden ona git
annelikyolculugumm gulert Geçmiş olsun, mutlaka doktora başvurun kan değerlerinize bakılsın karaciğer enzimlerinize baktırın gebelik kolestazı olabilir
meryys gulert Benimde 2 gündür hafif kaşıntım var. Sıcak mi kuruluk mu anlamadım. Tüm vücudum , parmaklarım, ayaklarımın kenarı düşündükçe daha cok kaşınıyor. Doktoruma yazdım sabah aç karna çağırdı safra ve karaciğer enzimlerine bakalım dedi
yldzz01 gulert ilk gebeligimde bende aynisi oldu canım hemde daha erken haftalarda basladi tahlilerim temizdi cıldiyeye gittim ilac feln vermedi gebelik kasintisi dedi gun gectikce kasintim dahada artti tahlilelrim temiz oldugu icinde korkmamistim ama 37+4 aniden tansiyonum yukseldi ve ertesi gununde doguma alindim preglemsi diye gecmislerdi ikk gebeligi gebelik zehirlenmesi yani suan 2. Gebeligim ve tansiyonum erkenden basladi ama bu sefer kasintim olmadi ama yinede ayni durumdayim ihmal etme doktora gozuk tek doktorlada kalma yediklerinede dikkat edersen kasintin azalir
gulert annelikoo Ay gerçekten mi bende bikaç yerde gördüm ama pek konduramadım doktoruma yazdım durum böyle diye cildiyeye git dedi
_mom24 Açlık safra asitleri ve karaciğer fonksiyon testlerine baktır mutlaka benim de kolestazım var bir şey olursa sorabilirsin