Parsology beautiful_ yapıyor canım gayet güzel onda hiç sorun yok uykuya dalmakta aşırı zorlanıyor sadece o yüzden çok huysuzlanıyor
Parsology beautiful_ kundağı neredeyse çıkarmıyorum askım her günümüz olaylı geçiyor şapkayı denemedim ama denesem de sanki olmayacak gibi radarlar çok açık bunun
beautiful_ Parsology çok mız mız ya kuzum ondan dedim Ben oğlum uyumuyadığında karnını doyurup eğer akşam ise altını sadece yıkayıp kundak yapıp uyutuyordum birde sen öyle dene kuzum
Parsology beautiful_ 3 saatte bir mama veriyordum 90 cc artık yetmiyor 2 saate yaklaşınca başlıyor bağırmaya eli ağıza götürüp sinirleniyor çocuğu doyuramıyorum emziriyorum ama gelmiyor gibi bir şey yani mama ile devam ediyoruz sakinleşsin diye meme veriyorum
beautiful_ Parsology mama mideyi çok hızlı genişletiyormuş ondan artık hızlı acıkır sütüm yok deme kuzum vardır illaki mama yerine bol bol emzir
princesmom_ beautiful_ Allah yardımcımız olsun bacım ne diyeyim ilerde iyiki deriz de şimdi zorluyor şeyi merak ediyorum ilk bebeğin kardeşini kıskanıyormuu
beautiful_ princesmom_ tabiki iyiki diyeceğimiz zamanda olacak ❤️ Oğlum kıskanmıyor çok Şükür arada banada canım oğlum demiyorsun artık diyor ama kardeşine çok düşkün 🤭
beautiful_ elifozdemi saat tutmuyorum her anladığında veriyorum bazen 1 saatte bir bazen yarım saatte bir acıkınca kendisi hemen belli ediyor zaten ama geceleri saat 3ten sonra full memede sabah 6ya kadar
Parsology beautiful_ emziriyorum da balım ama çocuk çok agresif meme ile kavga ediyor mama ağırlıklı gidiyorum o yüzden
princesmom_ beautiful_ Ay ne güzel kaç ay araları benimki nasipse 27-28 ay olacak araları doğduğunda biraz korkuyorum kıskanır diye psikolojisi bozulsun istemem 🥲
beautiful_ Parsology mamadan daha çok meme versen uyurken mesela öyle daha çok memeye alışır mama çok geldiği için mamayı tercih ediyor minik beyefendi
beautiful_ junior97 bir ebenin videosunda görmüştüm önce ayakları koyun sonra vücudunu başını koyun demişti bir öyle deneyin