beautiful_ alprn2 çok sağol kuzum ❤️ Ayy çok zor gerçekten bide şimdiden sinirliler bizimkisi bazen inat edip emmiyor bile ya deli oluyorum 🤦🏻♀️😂😂
alprn2 beautiful_ ahaha al benden de o kadar ufacık tefecik içi dolu tursucuk diyorum ona 😍sinirlerini yedigim🤭
beautiful_ elmasmommy bende onları sundum şimdi 2 çocuk var herşey daha çok zor kalabalık ev Rabb’im yardımcımız olsun ❤️
beautiful_ princesmom_ benim oğlan da değişikti buda öyle oğlum kolikti bu da değişik bir bebe gerçekten çok zor Rabb’im yardımcımız olsun
beautiful_ fadimeinci valla bende arada gizli gizli alıyorum zaman çabuk geçiyor şimdi 23 günlük olduk bile nasıl zaman geçti anlamadım bile
ilkheyecanim_ beautiful_ şerbet yap bir çay kaşığı sabah öğlen akşam ver 15 gün boyunca geçiyor. 1 haftalık bebeğimde başladı sarılık 6 gündür veriyoruz bitti sarılığı
beautiful_ princesmom_ belli olmaz kız bazıların maşallahı var bizimki anne karnında da çok yaramazdı 😂
Gks_01 beautiful_ ay benimkide kemikleri düzlesşsinmiş miş valla hep kucağımda uyuyunca koyuyorum bi onda da bazen uyanıyor karışmasın kimse