bambitoo_ mom97mom İnşallah gönlünüzden geçen olur sağlıklı bir hamilelik oluşur. Bende ovülasyon testi ile tek seferde hamilelik olmuştu. Önceki aylar tahmin ederek ilişki yaşadığımda olmamıştı
Allahneverdiysee mom97mom ben de ilk defa aldım reglim bittiği gibi başlayacağım. 1 buçuk yıldır olmuyor
eaydin1 mom97mom Bende bu ay ilk defa denedim bir kızım var mart ayında korunmayı bıraktık bir kimyasal gebelım gecırdım iki ay oldu acaba günlerimi yakalayamıyorum dedim iki gün pik gördüm sonrası silikleşti bakalım yakalaya bildimmi çatlamayı
mom97mom masella ayy teşekkür ederim inşallah 🌸 sizin yoksa size de, varsa da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ✨
masella mom97mom bende geçen ovülasyon takibi yaptım. Şuan beklemedeyim inşallah nasip olmuştur bu ay🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mom97mom masella umarım olmuştur gönlünüzü ferah tutun 🫶 sizde pik yaptığı zamanı mı değerlendirdiniz sadece
masella mom97mom ben reglim bittikten sonra gün aşırı değerlendirdim. Testim koyulaşmaya başlayınca pikten öncesini piki ve pik sonrasını üst üste değerlendirdim. Pike yakın öncesi günler daha kıymetli diyorlar🤗
mom97mom bambitoo_ inşallah teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🌸🌸 belirli bir saat belirlemiş miydiniz peki ben çalışıyorum o yüzden akşam 19.00 gibi eve varış saatinde ovalüasyon testinii yapmayı planlıyorum sizinde belli bir saatiniz var mıydı
bambitoo_ mom97mom Çok teşekkür ederim inşallah 🌸 Evet bende öğlen evde olmayabilirim diye hep akşam 20 civarı yapmıştım.
mom97mom Allahneverdiysee benimde dün bitti bugün 1. Gün başlicam sizin regliniz düzenli miii sat kaç
mom97mom eaydin1 umarım yakalamışsınızdır 🥰 pik görünce ard arda 3 gün deneyin diyolar bende öyle yapmayı planlıyorum
Allahneverdiysee mom97mom sat 17 ağustos reglim düzenli genelde ama geçen ay 4 gün gecikti . Bir kimyasal yaşadım ondan sonra düzenim bi tık bozuldu sanırım
eaydin1 mom97mom insallah sende yakalarsın valla bende degerlendirdim 29 u regli günüm belirtim cok fazla ama bosa cıkmaz insallah
mom97mom Allahneverdiysee benimde düzenli 29-30 yada 31 günde bir oluyormuşum, birlikte bekleyelim bakalım inşallah olur ikimizede. 30 lu test aldım her gün yaparım diye takip edebilmek için. Bugün ilk denememdi. Sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun
Allahneverdiysee mom97mom ben de dün başladım canım bugün ikinci kez yaptım . Sen ne zaman yapıyorsun gün içinde bir de kaç saatlik idrarla
mom97mom Allahneverdiysee en 5 de sıvı alıyorum, 7 civarı yapıyorum testi daha 2 gündür yapıyorum heycanla bekliyorum diğer günleri 😇