Ebru3435 Kızlar 32 haftalık oldum bugün ve doktordaydım Bebek 2 209 gram dedi bakınırken bebeğin organlarına göbek çevresine gelince nasıl ya dedi Bidaha ölçeyim dedi Bidaha baktı bende sorun mu var dedim büyük çıktı dedi bu sorun mu dedim oda benim gibi göbeği büyük dedi 😏😃 Kilolu Bebek olur dedi . Bebek belli bir aydan sonra kilo alımı duruyormmu acaba ya da bu tahminlere göre ben kaç kilo doğururum. Bu arada 11-12 kilo aldım ve gebelik şekerim yok 🤔
Selvis Ebru3435 asıl kilo alma vaktine girmişsin canım 32 den sonra hızlı alıyor haftada 300 gr belki daha fazla 😄 doğurana kadar da durmuyor ama 38 den sonra yavaşlıyor ama yine de alıyor.
btlunl 34. Haftadayken bebeğin göbeği 36 haftalıkla uyumluydu. Dr füldü göbüşlü bu bebek dedi hala daha da öyle devam ediyorz.
Ebru3435 Selvis ya öylemi canım cahillik işte ilk hamilelik olunca😃 doktor Bebek normal Doğum pozisyonunu almış dedi birde kilolu diyince benim kafa acaba normal doğurabilirmiyime kaydı 😃 kafamda deli sorular 🤔😄
btlunl Ebru3435 şu an 36. Haftadayız 2900 kg bebek. Kendim minyon olduğum şçin dikkat et diyor daha fazla alırsa normal doğuramazsın diyor
Selvis Ebru3435 bende de aynı oldu canım 😄 inan dokuz doğurdum yaa 4 kilo olursa die çünlü doktorum bi kex bile sezeryan dan bahsetmedi 4 e kadar yolu var dedi. Ultrasonla uyumlu doğdu şükür .
Ebru3435 btlunl direk onu düşünüyoruz işte ama Bebek hızlı büyüyor canım inşallah herşey gönlünce olur istediğin gibi gider 🙏🏻
Elos_1907 Eski yorumlar ama 31 haftayım bende 2 hafta önde göbeği bas 1 hafta ayak boyu uzun acaba sorun mu var sizin bebekler ne durum da