nazende17 Selam kızlar kilosu 2377 çıktı ve bebiş makat geliş. sizde durumlar nasıl bir de enfeksiyon akıntı için fitil verdi ama fitille ilgili yan etki yorumları gördüm açıkçası korktum kullanıp kullanmama konusunda.
beautiful_ nazende17 öncelikle doğum yaptım 23 günlüğüz 34+4 de 2860 gramdı fitili hamileliğim de 2 defa kullandım ekstra olarak bol limonlu su veya normal su tükettim iç çamaşırı da yaz ayında önermiyorlar
newmomad nazende17 bizim 2650ydi o zaman kilosu o dönem makat dönmüstü benimkide nasıl döndürürüm diye buraya yazmıştım 😂😂 fitil ben kullanmadım benimde en başından beri enfeksiyon sorunum var klasik tabi ama doktorum yazmadı hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama yakın arkadaşlarım hep kullandı yazdıktan sonra doktor kullan rahatça enfeksiyon gıcık bisi
nazende17 beautiful_ maşallah canım🥰 bebiş kaç kilo ve kaçıncı haftada doğdu peki🥰 limonlu suyu ben de deneyeyim🥰 iç çamaşırı evde kullanmamaya çalışıyorum 🌸
cansuliko beautiful_ nasıl beslendiniz neler tükettiniz benim 34+6 da 2200 çıktı sanırım kilosu az 3 kilo olsaydı en azından rahatlardım
beautiful_ nazende17 39+1de 3280 gram doğdu ödemi sadece 5 gramdı fazla kilo vermedi ❤️ Sana önerim bu yönde dikkat et enfeksiyon başlı başına çok pis bizimki doğum sonrası gözleri enfeksiyon kapmıştı normal doğumdu
nazende17 beautiful_ maşallah 🧿🌸 evet ya enfeksiyon illet bir şey gebeliğin başından beri var çok çok geçmiş olsun ❤️
beautiful_ nazende17 çok teşekkür ederim 💞 Dikkat edin peçete pamuk falanda koymayın iç çamaşırı kullanmak zorunda olduğunuz da ütüleyin
beautiful_ cansuliko ben peynir çok tüketim bir ay sürekli olmadan kefir muz tüketim geceleri öyle kilo aldı bunları denerseniz sizinki de alır Allah’ın izniyle sağlık ve sıhhat ile gelsin inşaAllah 🌸
cansuliko nazende17 nst de sancı çıktı ama ben hissetmiyordum bir an doğacak falan sandım o sebeple kilo aldıracak şeyler araştırmaya başladım ama şuan iyi gidiyoruz inşallah tak vaktimde gelir
cansuliko beautiful_ amin inşallah canım sağolasın kefir meyveli içsekte fayda görür müyüz artık sadesini midem almıyor Her gece uyumadan muz yiyip yatıyorum artık