bebegimm222 Kızlar benim. Açlık şekerim 191 çıktı üç ayında 7.8 çıkmış napacam ben ya bayadır Endokrinoloji gitmiyorum moralım bozuluyo dıye yüksek dıye napacam 😭 7 aylık hamileyim
insomnia123 bebegimm222 sağlık ocağında verdiyseniz testi hastane ortamında tekrar berin sağlık ocağında kan beklediği için yanlış çıkabiliyor
yaseminis bebegimm222 çok yüksek çıkmış canım benim açlık 90 da çıkıyor doktor yüksek diyor İnsilün kullanmama rağmen ihmal etme bir an önce git
bedee Benim acliklar 79-80-97 max Tokluk 116 max 128 makina alarm veriyor doktorlar iyice moralimi zehir zikkim ediyor. Insulin yapiyorum aksamlari gene de bisey yiyemiyorum Korkudan ve cooook bunaldim
luviluvi bebegimm222 benimde yüksekti gece insülin başlamıştım diyetle beraber sonra tokluklar yüksek dedi sabah aç ve akşam aç karnına düşük bir doz daha iğne verdi 3 kez iğne oluyorum yine de istediğimi yiyemiyorum. 1 ay geçti 2 ay daha var doğuma
bedee babyonn onlara gore cooook fransa drlari abartmakta 1 numara. Kendileri max 2 kg dogurduklari icin bizimkiler fazla geliyor 😁