ecemcbg Merhaba , bugün 4+5 de vajinal muayenesi ile kese göründü ama çok küçüktü doktor biraz şüpheye düştüm birkaç gün sonra yine gel dedi . Sizinde öyle miydi ? Beta 1500 civarıydı gittiğimde
harika3838 ecemcbg merhaba bende 4+1de 2000 civarı betayla kese baktırmıştım mm olarak kaçtı hatırlamıyorum ama baya minik bir keseydi. Sonrasında yavaş yavaş büyüdü zaten. Korkmayın stres yapmayın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz☺️🌸
cuteregina ecemcbg haftanız çok yeni kese bile zor görünmüştür bu betayla küçük olması normal zamanla büyüyecek
DenizAda_ ecemcbg ya geç döllenmedir yani o haftalar da küçük olması normal gibi sanki doktorunuz telaşlandırmış boşuna ama bilemedim bekleyin bakalım
harika3838 ecemcbg üzülmeyin çoğu insan 4. Haftada keseyi bile göremiyor yani. Çok şükür görmüşsünüz. Her şey yolunda bile olsa kalp atışına kadar doktorlar hep şüpheli yaklaşıyor çünkü hassas haftalar. Tekrardan çağırması sizi endişelendirmesin bebeğinizi ve kendinizi stres yapmayın gebeliğinizin tadını çıkarın bence☺️🌸
zuzu_59 ecemcbg çok normal hatta siz keseyi çok erken görmüşsünüz. Bazı 6 haftalıkken falan anca görüyor keseyi. Zaten hafta olarakta çok küçük zaman geçtikçe büyüyecek hiç merak etmeyin
vanilyalibuse ecemcbg ben ilk defa 4 haftalıkken gitmiştim karından 4.2 mm olarak izlenmişti 🥹 betam 2835,04’tü, henüz çok erken 🙏🏻💗 hiç moralini bozma 🥰 sağlıkla gelsin 💞
vanilyalibuse ecemcbg amin inşaallah 🥰 tüm bebeklerimiz sağlıkla büyüsünler 😍❤️ 5. haftada gittiğimde kalp atışını duyduk ama doktor 6 haftalık demişti 🥹
vanilyalibuse ecemcbg yani 6-7. haftalarda net olarak duyabilirsin 🌸💗🙏🏻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💖
rumeysabytor @"vanilyalibuse şuan aynı benimde 2883 betayla kese 4.44 göründü önce dış gebelik olabilir dediler sonra kese çok minik çıktı hala korkuyorum şuan 5+1 oldum ne zaman kalp arışı dinleyebilirim sizce