Bereninannesi Kızlar 15 haftalık olduk sizce devlette cinsiyeti öğrenir miyim? Nasılsınız bu arada ne zamandır yoktum buralarda
princesmom_ Bereninannesi devlet hastaneleri bazen söylemiyor ama yinede gidin belki pozisyonu uygunsa öğrenirsiniz
Bereninannesi Esraa00 hareketlerini 12.haftadan beri hissediyorum desem inanır mısın şu sıralar daha net hissediyorum bi çikolata yicem gitmeden 😍
Bereninannesi egeemomms çikolata yicem bebeğim inşallah doktor da söyler ya çok merak ediyorum sende durumlar nasıl kuşum varmı bişeyler
Bereninannesi egeemomms veririm tabiki kuzum inşallah senin de gönlünce olur güzel haberini bekliyorum
Bereninannesi Blueeberryy sanırım bi oğlunuz var yada benim gibi ilk çocuğunuz kız olsun istiyorsunuz benim de bi kızım var inşallah bi tane oğlum olur 😍
Blueeberryy Bereninannesi oglum var benimde saglikli hayirli bi kizim olursa cocuk defterini kapatirim sizinde gönlunuze gore olur insallah🤲🏻🫠😍
idilemir Ben 14+3 te gittim cinsiyet için erken dedi çocuklarım hareket edermi bebek diye sordu onada erken dedi ama ben sanki hissediyorum hareketleri pıt pıt diye
Bereninannesi idilemir işte ben de pıt pıt hissediyorum bağırsak hareketi olduğunu düşünmüyorum bence bebeği hissediyoruz
idilemir Bereninannesi benim 3. Gebelik bide daha erken hissedilirse bana kalırsa bebek ama doktora göre imkansızmış