Symm özelde 12 haftada kesin erkek dedi doktor ikinci hamileliğim bnm de :) ilkim erkek . İkinci kız bekliyorduk istiyorduk tüm belirtiler de kızı işaret ediyordu derken kız fikrine baya alışmıştık doktor erkek deyince eşimin baya modu düştü üzüldü . Bn de üzüldüm açıkcası . 17 haftalıkken devlet hastanesinde doktor kız dedi 😁 ona da baya sevindik . 21 haftalık olduk devlet hastanesine yine detaylı ultrasona girdim . Kesin sonuç artık burda belli olur dedim ama sadece kız için dua ediyorduk . Detaylı da bize bebeğin kafasında anormallik var dendi ensesi kalın down bu çocuk dedi . Başımdan kaynar sular döküldü . Hatamı o an anladım inanın içimden dualar ettim allahım hayırlısı olsun sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değilmiş tövbee ediyorum dedim. Cinsiyete baktı , bacakları kapalı ama emin olamadım kıza benziyor istersen sonra gel dedi ama zerre sevinemedim bu durumda. Kız ama down yani düşünsene . İki hafta yemeden içmeden kesildik eşimle eşim benden daha çok etkilendi çünkü kız kız deyip duran daha çok oydu . Farklı bir doktora özele gidelim dedik iki hafta sonra . 23 haftalıkkrn özele gittik perinatoloğa doktor ilk cinsiyete baktı orda da :) kesin erkek dedi ama inanın takılmadım cinsiyeti niye söylüyor fark etmez kafasına girmiştim artık kafasında ne var ensesi ne kadar kalın risk ne kadar yüksek dedim baktı doktor hiç bir sorun yok dedi 🤲❤️🥲 gayet sağlıklı bir çocuk hatta gelişimi önden gidiyor dedi . Şuan 29 haftalık hamileyim işte 😇 sizi anlıyorum gönül cidden olmayanı istiyor ama yok ya sağlıklı olsun da hayırlı bir evlat olsun da cinsiyet zerre önemli değil