limonunannesi12 11 gün önce sezeryan doğum yaptım hastane de baya bastırma olayı oldu kanamam ilk günler leke gibi geliyordu dün kesildi sabah adet kanaması gibi gelmeye başlamış normal mı
gamzeakarsu17 limonunannesi12 çok normal miktar renk değişebilir kesk kesik kanama olabilir gündw birkaç damla bile gelebilir.tamamen kesilmesi hersekin farklı oluyor benim 50 günü aşkın sürdü sezaryendi kesik kesikti.4 aylıkken regl olmaya başladım.arkadaşım normal doğum yapmıştı 15 ay sonra regl olmaya başladı herkesin hormonu başka
senati limonunannesi12 ben 40 a kadar lekeli geldi 40 tan sonra biraz kesildi ve tekrar başladı hepsi normalmiş
limonunannesi12 gamzeakarsu17 kontrolüm yarın korktum bi ilk doğumda böyle olmamıştı demekki hepsi farklı oluyomuş
gamzeakarsu17 limonunannesi12 evet değişiklik oluyor ben ilk gebeliktede böyle forum okuyordum o yüzden kendin yaşamasanda milletin yaşadıklarından anlıyorsun neler normal neler değil
yilmaz2 Normal canım bende koyu koyu kan geldi parça bile geldiği oldu . Çok normal için temizleniyor . Dua et vücudun atıyor ne güzel işte . 40 gün kan geldi benden .