armut01 bebekisteyen Bu Doktorun Hastalarıyla Konuştum Bayağı Ünlü Bi Doktor Burda Bakalım İnşallah Kist Olmaz
harika3838 armut01 merhaba ben yaklaşık 4 senedir bebek istiyordum ilk başlarda sadece istiyordum yani öyle bi gayretim yoktu ama hamile kalmadan önce son bir sene çok gayret ettim kendimce. Fazla olan kilolarım vardı büyük bir kısmını verdim. Bolca sağlıklı beslenip paketli gıdalardan mümkün olduğunca uzak durdum. Müsaittim çalışmıyordum o sebeple haftada 4 ya da 5 gün farklı branşlarda spor yapıyordum. Bide doktorumun verdiği takviyeleri düzenli kullanıyordum hep. Bende ileri düzey pcos vardı ve yumurtalarım büyümekte çok dirençli idi ona rağmen doğal yoldan gebe kalabilmeyi Allah kısmet etti. Aklıma geldikçe hala diyorum ki çok emek verdim Rabbim emeklerimin karşılığını verdi elhamdulillah. Rabbim isteyen hak eden herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. Kolaylıklar dilerim🌸☺️
gencannee_ armut01 kan değerlerimi kontrol etmiştim demirim düşğk çıkınca demir ilacını düzenli kullanmıştım en büyük yardımcı bence oydu benim için 😊
leylizer armut01 30 günden 6 günü hamile kalabiliyor kadınlar, o yüzden hergün denemek lazım. Bide doğal bir yakı var siyah yakı diye geçiyor o çok süper çekiyor herşeyi yukarı. Kendim hissettim
Suyusevmeyensusamuru armut01 herşeyin başı stres eğer stres yapmadan sabırlı olursanız istediğiniz oluyor vitamin değerleri sonrasında düzenli beslenme bunlarda etkileyebiliyor eğer düşünüyorsanız değerlerinize baktırmakla başlayın sonrası umarım istediğinize bian önce kavuşursunuz 🫶🏼
minibebem armut01 ben instagramdan birgebebingünlüğü sayfasını yıllar önce 2021 de keşfetmiştim ordan almıştım testleri kendi markası birgebeningünlüğü 5 defa o testlerle hamile kaldım 4 defa düşük yaptım . Kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyordu bir de rahim şeklim çok hafif bir düzletme yapıldı sonra sağlıkla ilerledi. Yani 5 defa o testlerle hamile kaldım test takibi olmadan kalamıyordum çünkü polikistik vardı düzensizdi
sedasn7 eliff228 evet bende bu yorumu arıyordum gerçekten böyle. Ne yazık ki. Bana söyleyenler olduğunda çok sinirleniyordum ama pes ettim gerçekten o ay hamile olduğumu öğrendim çok ilginç bir durum.
Esma006 armut01 nar yedik eşimle her akşam bir kase ve ovülasuon testi macun ve bir gebenin günlüğü sayfasındaki ürünler
ezel48 armut01 yumurtlama dönemine çok dikkat et canım kaç günse ona göre ilişki yaşaman gerekiyor hergün demiyorum tabi ama benim devamlı bi cinsel hayatım vardı ama korunuyordum daha sonra da karar aldık korunmadım ve yumurtlama döneminde sürekli bi beraberlik oldu bazı yorumlar okudum ilişki yaşandıktan bi 15 yada 20 dk sürekli uzandım vs ondan sonra da minik mucizemi öğrendim
ayseak_ armut01 benimde reglim düzensizdi bazen 3 ay regli olmuyordum polikistik vardı doktor yumurtlama destekleyici bi vitamin yazmıştı
balmumu2 armut01 bacım valla değişik olcak biraz ama neredeyse hergün avakado yedim üzerine limon sıkıp çiğ badem ceviz yedim folikasit kullandım yumurtlama takip ettim o ay oldu normalde 1 yılı aşkın süredir olmuyordu
gupii01 armut01 bütün kan değerlerimi en uygun düzeye getirmeye çalıştım. Demir,tiroit,d vitamini,b12. Bunlar için takviyeler kullandım. Ek olarak yumurta kalitesini arttırmak için resveratrol kullandım. 3 ay içinde hamile kaldım yaşım 32.
elif0502 armut01 en büyük şeyi stresten uzak durmak evet çok zor ama cidden istemeden bile stres yapıyor insan farkında olmadan
tuanaalan armut01 hemen ilişki bitince ayağa kalkma yarım saat felan uzan ben öyle yapıyordum bide hemen tuvalete gitme bana diyorlardı idarın sıkışıkken ilişkiye gir felan öylede yapıyordum çok şükür şimdi hamileyim