youaremyprayer Kızlarr bugün yumurtlamadan sonra 10.güne girdim ve alttan alttan bi mide bulantısı var kusturcak derecede değil ama başlıyor gibi.. beyaz akıntım var 3-4 gündür devam ediyor.. adete 5-6 gün var .. belirtiler hamilelik olabilir dimi?
youaremyprayer youaremyprayer kasık ağrım da var iki üç gündür özellikle dpo 7 8 9 gibi çok ağrım oldu
kumsalyildirim youaremyprayer bulantılar bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum . Daha regliniz bile geçmemiş 🤷🏻♀️ bulantı bence daha sonraki belirti . Şuan daha şık çok kasık ağrısı göğüs ucu acıması gibi belirtiler olur eğer varsa. Belirti olmayadabilir tabi ama bulantı için kesinlikle erken. Regliye 2 3 gün kala erken gebelik testi yapın isterseniz.
Nazlimom__ youaremyprayer herkeste değişiyor ama ben hamileliği 4+3 te öğrendim 6.buçuk 7 haftaya kadar bulantı olmadı sonra başladı kalp atışı başladıktan sonra bulantı başlıyor diyenler oldu ondan mıdır bilmem
youaremyprayer ikicocuklu_ev şu an elimde kalmadı ya çok erken yaptım iki üç gün önce ve bitti sipariş verdim yarına gelir herhalde days comfort yine bakalım 🤲
ikicocuklu_ev youaremyprayer yarına gelirse daha garanti olur bir gün bir gündür neticede gönlünüzce olur inşallah 🙏
youaremyprayer kumsalyildirim önceki gebeliğimde bulantı pek yoktu zaten de bi 6.haftada biraz olmuştu, regle 3 4 gün kala ögrenmiştim onda ama bunu bilemiyorum ya hayırlısı bakalım test yapicam tekrar 🤲