hasret_sakar33 Kızlar mersşn şehir hastanesinde doğum olcak Allah’ın izli ile orda doğum yapmış annelerim var mı acaba nasıldı nasıl geçti oda süsleme yapılıyor mu izin veriyorlarmı sezeryan olcak kendi doktorum mu yaptırıyor nasıl ilerliyor süreç
umutluanneadayi hasret_sakar33 şehir hastanesinde oldum sabah acilden giriş yapacaksın demişlerdi oradan giriş yaptık kadın doğum bölümüne çıkardılar direk sonra serum için damar yolu açıldı benim olduğum hastanede sonta ameliyat öncesi takılıyor üstü çıkardıktan sonra sonda takıldı ameliyat sürecinde asla hissetmedim ağrı iğne oluşunu bile hissetmedim kızım doğduktan sonra kordonu kesildi ten tene temas yapıldı kızımın üstünü giyişine kadar gördüm o sırada benim dikişler atılıyordu sonra bebekte oksijen felan için bekleme alanına alındı benimde o sırada işlemler yapıldı ve bebekle odamıza çıktık eşim ve annem ameliyat kapısının önünde bekliyordu hep beraber odaya çıktık. Ve ameliyatı kendi doktorum yaptı Sormak istediğin başka şeyler varsa cevaplarım canım biraz uzun olmuş ama 🫠
hasret_sakar33 umutluanneadayi aaa gerçekten mi rahatladım sanki biraz 😊 çünkü çok başka şeyler söylediler peki kendi doktorun mu yaptırdı doğumu nöbetçi doktor mu Mersin şehir hastanesi mi başka mı
ck_ umutluanneadayi mrb öncelikle Allah analı babalı büyütsün sonda önce takılıyor demişsinz ağrıyor mu acaba ve ameliyatta takılma ihtimali yok muydu sezaryen olucam da
umutluanneadayi hasret_sakar33 mersin şehir hastanesi kendi doktorum yaptı ben istedim siz girin diye ona göre tarih verdi
hasret_sakar33 umutluanneadayi yaaa gerçekten mi rahatlattınız beni gerçekten çok teşekkür ederim 🥰🙏 hangi doktor du
umutluanneadayi basakkaliiatlasss ben yapmadım bir bilgim yok ama görümcem gil balon felan getirdiler sıkıntı olmadı tekli odadaydım ben
simosist Merhaba, 38+3 mersin şehir hastanesi takipliyim, hiç doğum şekli konusu gelmedi bizim. Sezeryan doğumu siz mi istiyorsunuz doktor mu söylüyor çünkü forumda hangi yazıyı okusam herkes şehir hastanesinde sezeryan olmuş.
umutluanneadayi simosist mecbur olduğunda yapıyorlar onun dışında yapmıyorlar mecburiyet dışında yapıldığını görmedim