momyybaby Selam hanımlar biz 18 haftalık olduk. Bugün tartıldım 1 kg almışım 🙈 hiç bulantım vs olmadığı için hep dikkat ederek ilerledim, sizce erken mi kilo almaya başladım, sizde durumlar nedir? Bir de kilolu hamile kalmadım, tam ideal kilomda hamile kaldım
ayem_ momyybaby ben de 18 haftalık hamileyim. 3.5, 4 kilo civarı aldım. Siz dikkatli ilerlemişsiniz, ben kilo aldığımın farkında değildim. Şu an çok bel ağrısı çekiyorum, hızlı kilo almama bağlı sanırım 🥲
momyybaby _mom24 siz de çok iyi almışsınız, aşırıya kaçmadan. Tebrikler 18 e kadar almış mıydınız hiç
Saimeeeee Ftmnur11 nasıl oluyor böyle başlarda kilo verdin sonra aldın demekki aynı kilodaysan aksi olamaz bebek büyüyor
sulenurmuezzinoglu Ftmnur11 Ftmnur11 peki karnınınz büyüyomu bende sizin gbi hiç almadım 36 oldum 1 kilo aldım ama diytde yaptım mecburdum safra kesemde sıkıntı var herşey yasak yoksa sancılanıyorum o yüzden hiç yiyemedim bebekte beslenemiyo gibi geliyo bana dışardaklerde ilk gebeliğim olduğu için yada iç karnın büyüktür belki die geçiştiriyo ama karnımda hiç yok merak ettim yani 5 aylık karın gibi 9 ay oldum 1 kilo aldım
elfhekim Saimeeeee yahu bende aynı kılodayın dıye gezen arkadasları anlamıorum.bende 12 +3 teyım ama bıkere goguslerım şiştı vucudum agırlastı karnım dıkkat etsemde şiş malum bebek var.yanı ıkı kılo vucut degısımı kafadan.ama bu yag degıl elbet vucudun bebek tasıdıgı ıcın verdıgı degısım.bu sayılmıorsa bende hıc almamısım ozaman ama tartıda ıkı kg fazla cıkıor hep :)
momyybaby temmuzonbir o haftaya kadar almamayı çok istedim ama başaramadım 🙈 kaç kiloda hamile kalmıştınız
ayem_ elfhekim Size katılıyorum ben bir ara 2 haftada 2 kilo almışım, dediğiniz gibi benim memem ve kalcam şişti umarım ödemdir🙈
eeffkk elfhekim canım onlar genelde bulantı vs yaşarken kilo veriyorlar sonra aynı kiloya dönünce almadım hiç kilo şeklinde hesaplıyorlar. Yoksa rahim büyüyor bebek var kan hacmi artıyor vs mümkün mü hiç alınmaması
temmuzonbir momyybaby 72 ile kaldım 70 şuan güncel kilom, isteyerek değil iştahım açılmadı yemek yiyemiyorum yiyebilmeyi çok isterdim gören herkes çok zayıflamışsın diyor doktorumda bebeğin sıvısı plesantası vs hariç 68 kg sayılırsın şuan dedi
zuzu_59 loewebaby normal bence ben 58 ile hamile kaldım. Şuan 14.haftadayım 1 kilo verdim. Bebeğim çok şükür ki sağlıklı