kumsalyildirim nrgizz doktor bu konuda bilgilendirmedi mi sizi en az 10 gün iğne etkisinden dolayı yalancı pozitif çıkar. İğnede hcg hormonu var çünkü. 14. Gün tekrar test yapın yine pozitifse vardır ama şuan kesinlikle iğne etkisi.
durmus1679 sym_890 silik cikti bi daha yaptim yine silik cikti esim isten gelince kan verdim b hgc de yuksek geldi gebeyim 50 gunluk evliyim 4+3 suan cok sukur
Kalbimde nrgizz canım catlama iğnesi bir hafta pozitif gösteriyor bilgin olsun ben bu şekild ecatlama iğnesi vurulup kan verdim bir kaç gün sonra pozitifti sonra tekrar düşmeye başladı değerim
sym_890 durmus1679 ayyyyy hayırlı olsun inşallah planlı bi gebelik miydi yeni evlisin ya ondan sordum bide kaç yaşındasın
durmus1679 sym_890 30 yasindayim ikimizde cocuk istiyorduk rabbim verdi cok sukur bnce sizdede var bi kan verin 0-5 den yuksek cikacaktir insallah simdiden hayirli olsun
sym_890 durmus1679 ben zaten çok şükür hamileyim 18+5 haftalığız kızımız olucak 🥰❤️ama düşüncen içinde teşekkür ederim 😘
sym_890 durmus1679 valla erkek bebek belirtileri nasıl olur bilmiyorum ama kız bebek hep yorgun hissettiriyormuş sürekli yatasım geliyor ama bulantı az oluyor sende de kesin böyle olur diyemem birazda bünyeye bağlı
durmus1679 sym_890 genelde yorgunum uykum var belim agriyor bulantim koku hassasiyetim nadiren asiri susama var yemek yedigim halde zayifliyorum😒