_mom24 Safra asitleri düşmüştür inşallah dua edin kızlar🥹 şeker yüklemesi de yapalım kusarsan kötü olursan vs tekrarlamayalım dedi doktorum ayılıp bayılmalı geçen var mı😬😬
cicekkkkiz _mom24 ay inşallah düşmüştür🥹 ben de çarşamba gideceğim şeker yüklemesine kusmaktan korkuyorum 🥲🥲🥲
mavigolge _mom24 cicekkkkiz ben canı tatlıyımdır açıkcası. Bulantılar kusmalar beni çok korkutuyor bunların olmaması için de elimden geleni yaparım genelde 😅 ama şeker yüklemesi bence korkulacak birşey değil şerbetli limonlu su gibi. Sadece aç halde yapıldığı için son yarım saat biraz kötü olmuştum o kadar. Ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor siz daha farklı şeyler yaşayabilirsiniz de yaşamayabilirsiniz de 😊
_mom24 cicekkkkiz aşkım ben canı tatlı biri değilimdir normalde ama zor dayanıyorm öğğ yani korkutmak istemem ama öğğğğ
cicekkkkiz _mom24 yaaaaa ben de hic canı tatlı değilim ama hamilelik dönemini cok farkl geçiriyorum ya😭 kesin kusarım jdjdkdkkd yandık nasıl şuan durum
_mom24 cicekkkkiz dimdik oturuyorum 120.dk kanını vereceğim yarım saat sonra nefes egzersizi yapıyorum 5-5-5 başım feci ağrıyor 😵💫
mavigolge cicekkkkiz ilk kanı almadan önce su içtiğimi söylemiştim sorun olmaz bundan sonra içme dedi. 75′lik içtim 2 saat sürdü. 2 saat boyunca birşey yiyip içmek yasaktı
cicekkkkiz _mom24 normal cıktı canım şüküür atlattım ben de🥹♥️ama o içtiğim şey bildiğin şekerli su idi ya 🥲 kötüü