sadecebizz Kızlar lohusayken değişik rüyalar görüyor muydunuz ben çok tuhaf rüyalar görüyorum kanlı sütten tutun bebeğin düşmesine hatta bebeğin bebek doğurmasına kadar değişik şeyler.. Mana aramalı mıyım yoksa tamamen bu psikolojiden mi
_mom24 sadecebizz tamamen hormonal askım bol dua okuyup yat.Bebeğin kaçırılması/kaybı/ silüet vs tamamen hormonal dediğim gibi 🌸
sadecebizz sym_890 hayır hayır korkmanıza gerek yok herkeste olmuyor ben normalde de çok rüya gören biriyim ondan da olmuş olabilir.
Masal777 sadecebizz ben anlatmam benim gördüğüm daha çok kabus gerçekçi tek bildiğim eşim uyumadı ben uyuyum diye 2 doğum geçirdim ikisinde başıma geldi şimdi de o gün gelecek diye korktum doktora sordum neden görüyorum bazen uymadığı halde bile gördüm yada ben oyile sanıyorum anestezi etkisi diye
__cansu_ sadecebizz oyy neler neler görüyodum😂 bebegımı değişik bi biçimde beni bıcakla kovaladıgını bile görmüşlüğüm var😂
busu1 sadecebizz Lohusayken rüyamda annem kızımı kucağıma veriyordu bende uyanmisim o sıra farketmedim telefonu kolumda sallayıp kundak yapmıştım 🤣 oturma odasına bi gittim annem kızıma mama veriyordu 🤣 hersey olabilir
ilkheyecanim_ sadecebizz lohusada olur brnde saçma sapan rüyalar görüyodm Ayetel Kürsi felak nas Fatiha ihlas sürelerini açıp uyudum ve flaşla uyuyorum karanlıkta yatmamaya çalışıyorum 2 gündür böyle yapınca rüya görmüyorum sabaha kdr kabuslar görüyordum ve sabah unutuyordum gördüğüm rüyaları sorsanız tekini hatırlamam