denizhelensarpberat Hamileyken mide ağrısı vırtı sağ sola dönenemeden uyuyamıyordum şimdi de bebeğimi beşiğe koyuyorum izliyorum derken yine uyuyamıyorum bu endişelerim ne olacak benim gibi olan var mı
orhismommmmmm denizhelensarpberat o herkeste oluyor asko hamileyken Rabbim yavaştan hazırlıyor uykusuzluğa sonra doğunca uyuyamıyosun
Fatmanur_0416 denizhelensarpberat çok normal insan hamilelikte uyuyanıyor alıştırma gibi doğumdan sonra ay nefes alıyor mu neden uyanmadı iyi mi korkuları başlıyor ben tam onu atlattım 1 aya yakındır kızım yüz üstü uyuyor arada bakıp düzeltiyorum nefes alsın diye
Sahraasli denizhelensarpberat ilk 10 gün bende öyleydim ama artık izleyemiyorum uyuyup kalıyorum ne yalan söyleyeyim hatta yanımda yatıramıyordum şimdi 17 günlük birlikte uyuyup kalıyoruz 😭 bazen alarm çalınca rüyamda kalkıp altını temizleyip emzirip uyuyorum sonra gerçeğe uyanıyorum
denizhelensarpberat orhismommmmmm Ayhh valla nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum öyle bi gerginlikteyim geceleri gündüzleri annemle eşim bakıyor öyle uyuyorum anca geceleri sürekli ayaktayım
denizhelensarpberat Fatmanur_0416 sağlıkları yerinde olsunda varsın uykusuz kalalım normalde ben çok vurdum duymaz biriydim de insanın kendi çocuğu olunca çok farklı oluyormuş
Fatmanur_0416 denizhelensarpberat bende bende ailem çevrem hep derdi benim uykum ağır sen ya uyanamazsan diye yatakta döndüğünde uyanıp bakıyorum ansızın alarm gibi yarım saatte bir ya da bi saatte bir kalkıp bakıyorum biri bana böyle olacağımı söyleseydi hayatta inanmazdım
denizhelensarpberat Fatmanur_0416 evlat sevgisi işte insan bi doğurduğu an değişiyor inşallah kafayı yemeyiz 😂
Fatmanur_0416 denizhelensarpberat psikolojim nanay benim 🤣🤣🤣 az kaldı tımarhaneye yatacam gibi 🤣🤣🤣 hayırlısı bakalım
denizhelensarpberat Fatmanur_0416 takıntılıyız bence ondan böyle oluyor 😂bazı insanlar çok rahat nasıl öyle oluyolar anlamıyorum
gozdeavci Fatmanur_0416 birebir aynısıyım 😅 lohusalık tersten geldi bana sanki. İlk günler sürekli izledim uyurken uyuyamadım sonra niye sürekli uyuyor zor uyanıyor diye dert edindim sonra niye uyumuyor bu çocuk diye kafayı yedim gözünde çapak arttı niye arttı diye ağladım 10 güne bunları sığdırabildim bakalım bizi neler bekliyor 💆🏻♀️💆🏻♀️
Fatmanur_0416 gozdeavci bende uyansın neden uyanmadı diye başında bekliyordum şuan da Allah’ım nolur uyusun da işlerimi halledeyim diyorum 🤣🤣🤣 uyuyunca uyansa da oynasam diyorum çok garip bir döngü 🤣🤣🤣
Fatmanur_0416 gozdeavci vallahi bak yatırdım işim de var arada bakıyorum uyandı mı gidip öpeyim diye 🤣🤣 uyanınca hayatımı sorguluyorum resmen 🤣🤣🤣
gozdeavci Fatmanur_0416 bizimki de daha 13 günlük şimdi kucağımda kapadı gözleri yatağa koymakla koymamak arasındayım her an gözler geri açılabilir çünkü
Fatmanur_0416 gozdeavci 🤣🤣🤣 bizimki 5 aylık ayağımda sallıyorum biliyorum bıraksam uyumamış gibi enerjiyle oynayacak bende aradayım şuan
gozdeavci Fatmanur_0416 ya maşallah 🥹🥹 bizimki de büyüse artık zaman gecmiyor gibi sankii 🫢 o hataya düştüm yatağa koydum ve uyandı 😅😅
Fatmanur_0416 gozdeavci ben sabah 5 de uyuttum zar zor 🤣🤣 kız valla deme bir anda büyüyorlar insan özlüyor