naranta Kızlar az evvel daha alt karnımda birden baskı oldu ve ben ıkınmadım yani asla bilerek değil bu neden oluyor vücudum mu kasılıyor anlayamadım ve korkuttu gece gece ya😭
naranta kubrasjsjs bebisim kegel egzersizleri var ya oradaki kasları sıkıp bıraktığımız onun gibi yani ama bilincli de yapmadım o yüzden emin olamadım kasılma da olabilir ama baskı oldu orada… idrar yolları enf. için evde test yaptım bi enfeksiyon falan da yok görünürde
naranta kalbimdekiminik anlamadım ki kusum foruma bakınıyordum bebe de debeleniyordu nolduysa birden sacmasapan kasilip sanki biseyi itiyormusum gibi oldu valla ben de anlamadim:(
naranta 11Fts_ cok tesekkurler bir daha olmaz insallah😭 dun cok yordum kendimi belki o etkilemistir belim falan da acayip agriyor cunku
11Fts_ naranta ayy inşallah kötü bişey değildir üzülme şuanda dua ediyorum rabbim güzel günün yüzü suyu hürmetine 🌸 şifa versin. Biraz dinlenmeye çalış bebiste hareketliyse korkma ama için rahat etmesse acile git istersen
naranta kalbimdekiminik yataga dogurmam herhalde dimi ahdkdhdkd ilk olunca sifir tecrube iyice her seyden iskillenmeys basladim ya
naranta kalbimdekiminik az evvel son birkac gunun asiri pozitif dogum hikayelerini okuyodum iki bacimizin da acikligi bir anda 8-9 santim olmus birinde sanci da cikmamis bi de icimden dusunuyorum ya benim de oyle olur da farketmezsem birden bir de oyle kasilinca altima ettim olayin olmasiyla konuyu acmam arasinda 15 saniye vardir🤣
naranta 11Fts_ cok tesekkurler bebisimmm Allah razi olsun🫂 bir daha tekrarlarsa ya da terslik hissedersem esimi uyandiricam direkt gideriz 🥲
naranta kalbimdekiminik sancisi olmayan bacimizin ilkmis ama 40ta mi ne dogurmus agdkdhdj benim aci esigim yuksek bir de en korkutan sey bu acaba farketmezsem durumu.. 😭
naranta pelosu ben yurtdisinda yasiyorum burada rossmann benzeri yerlerde idrar icin ev tipi test kitleri satiliyor belki rossmannlarda bulabilirsiniz ya da eczanelerde🙏🏻