11Fts_ bebek_annesiii amiin inşallah 🙏🌸hamile bide zaten korkuyla beklediğimiz halde tuz biber oluyorlar.
11Fts_ pengumommy çok şükür 🌸aynen dediğiniz gibi riskli gebelikler var yatarak geçiriyorlar işte cahillik zaten bilinçli olsa skntli süreçten gectimizi bildiği halde destek olacağına köstek olmazlar
allyslife 11Fts_ canım kimseye hamileliğine dair detay verme. Ben haftamı, bebeğin kilosunu vesaire kimseye söylemiyorum. Ne kadar az şey bilirlerse o kadar az konuşurlar. Duymamazlıktan gel. Ağzı olan konuşuyor. Kendileri 2 adım atmamış insanlar, böd böd konuşup akıl veriyor😂😂
11Fts_ allyslife eveet çok doğru söylüyorsun valla bilmemeleri gerek bı faydaları yok ama herşeyi söyleme cesaretleri var. Büyükler diye sesimizi cikarmiyoruz ya ondan bu Cesaret🤷
allyslife 11Fts_ maalesef o yüzden susmakta fayda var, bilmesinler faydaları yok bari zararları da olmasın, baş ağrıtmasınlar🤦🏻♀️ bazen de ses çıkarmak gerekiyor ki hadlerini bilsinler ya, ben direkt tamam teyze sen de doğur öyle yaparsın bebeğine diyorum😂
allyslife miray2027 ben direkt herkes evladını büyüttü evlendirdi, sıra bana geldi kimse karışmayacak dedim😂 kaynanam da eşime sevdirirse şükredeceğiz artık demiş, eşim de patron o bulaşmayın hormonlu eşime demiş😂😂😂
snur10 11Fts_ 14. Haftada kanamam oldu 33. Haftaya kadar hormon düsük ilacları kullandım 36 dayım suan aylardır yatıyorum mecburen ilscı bıraktık başı doğum kanalına çok yakın en azından 37 ye kadar dayanmaya calısalım kendini yormaya hicbir is yapma uzanmaya devam et dedi doktorum hala da yatmaya devam ediyorum ssvd istememe rağmen mecburen bebeğin sağlığı için yatıyoruz dinleniyoruz yani ne alakası var ya insanların bu prof.doç cahiliyeti beni benden alıyor cidden ağzı olan car car konusuyor anca zaten havalar sıcak tahammül seviyelerimiz sıfır bide böyle boş konuşanlar hic cekilmiyor cidden🫣
11Fts_ snur10 evet tahammül seviyesi sıfır bişey söylesen bizde hamile olduk diyolar iyice deliriyom. Sizede çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah 🌸🙏
11Fts_ allyslife evet gerçekten doğurmak istiyorum 😁 hepimiz kolaylıkla dogururus sağlıkla inşallah 🌸