esraaslny aogoya 38+5 deyim bugün kontrole gittim açılma sancı mancı yok çatın da dar değil dedi ama alttan muayene yaptı acıdı ona tepki verdim diye buna bile tepki veriyorsun normal doğum zor falan filan demeye başladı bilmiyorum yani kafamı karıştırdı
aogoya esraaslny hiç öyle düşünme tabikide acıyacak sürekli muayene edilen bi yer değil neyin ne olduğunu bilmiyorsun sonuçta ama eğer birazcık cesaretin varsa normal doğur tabi çok büyük rahatlık burdan pıt bebeğin çıktı üstünü düzelt ayağa kalk böyle bişeriy ama sezaryen öyle değil tabi
rosienne esraaslny Bende 38+4 deyim bugün alttan kontrolüm var ve benim doktorumda geçen kontrolde saçma saçma konuştu. Alttan muayeneye dayanabilecek misin bakalım falan diye sanki sezaryen yapmak istiyor gibi geldi oysa başından beri normal istediğimi biliyor. Biraz korkuttu umarım istediğimiz gibi ve kolaylıkla doğumumuz olur 😕 Bende de sancı falan yok keyfi yerinde kızımın sanki hiç doğum başlamayacak gibi hissediyorum
ezgiozz aogoya Sağlıkla kucağınıza alın 🥹 Ben de bugün çok zorlandım çok tez canlıyımdır artık batıyor günlerdir sabah 5te uyanıyorum bir daha uyku yok belirsizlik çok zor 😅
ayselsonmez ezgiozz batık mı sancı oluyor benimde 36+3 arada özel bölgemde batık hissi oluyor . İlk gebeliğim sancı nasıl oluyor hiç bilmiyorum
aogoya ezgiozz ayyy sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah Aynı durumdayız sıfır uyku uyursam 1-2 saat oda otururak hiç bişeyden keyif almıyorum artık doğsun istiyorum Basende kendime soruyorum gerçekten doğsun mu diye 😅😅
ezgiozz ayselsonmez ben de sancı mı batma mı ayırt edemiyorum ki bazen üşütme ağrısı gibi, bazen regl sancısı gibi ama sürekli değil
aogoya angelmother ayyy Allah yardımcın olsun De kasılmalarım başladı ama nişanım 4-5 gün önce gelmişti 24 saatte doğurdum Doğumumda suyum geldi başta sonra sancılarım başladı 12 saatte doğurdum Şimdi ne olacak bekliyorum
btlllklc Ben de 39. Haftadayım 3 gündür çok ağrım oluyor ama biraz zaman geçince duş alınca geçiyor. Mide problemim var sürekli mide bulantısı ve mide yanması oluyor. Karnım çok sertleşiyor. Acaba normal mi bir an önce doğurmak istiyorum. Artık çok bunaldım.
aogoya btlllklc ayyyyy aynıııı anlattıklarınızı yaşıyorum normalmiş 😅 bu gün doktora sordum doğumu başlatmak için egzersiz yap dedi merdiven çık işte ada çayı hırma ananas ahududu yaprağı çayı fln onları yap Ve doğacağına inan dedi stres yapma 😅
aysgl45 btlllklc canım bende miğde bağısaktan hiç iyi değilim acayip miğdem bulanıyor miğdem zatem yanıyor bağırsaklarım çok hareketli sürekli büyük abdeste çıkıyorum çok yordu beni bunlar normalmi acaba bu kadarı benim bebekte ters perşembe sezeryan olucam 38+1
ayseden Sezaryan doğumda dikiş izi kalıcı mı oluyor bilgisi olan var mı ve normal doğum ile arasındaki farkları yazabilir misiniz?🫶🏼🫶🏼🫶🏼🥲🥲🥲🥲
ayseden dilekcelik0 bebek nasıl gelmek isterse ben normal istiyorum ama eğer olurda sezaryan olursa diye merak ediyorum süreci🫠🫠🫠