Semaaa__ Kızlar biz kıyafetlerini falan isimli yaptırdık ama çevremizden çok baskı görüyoruz ismini tanıştığımız ay olan NİSAN ayının adını verdik sizce kötü mü
esra_1309 Semaaa__ çevreyi ne ilgilendirir yahu siz kendi keyfinize bakın onlar çok istiyorsa kendileri doğursun koysun 🤣
Fatmanur_0416 Semaaa__ bence çok güzel kimseyi takma benim kızımın adına da eşimin ailesi karşıydı çoğu kişi o adı koysanız hakkımı helal etmem dedi koyduk 🤣
insomnia123 Semaaa__ gayet güzel başkalarının ne söylediğini önemsemeyin lütfen gayet anlamlı hikayesi olan bir ismi olacak ☺️
Semaaa__ MelekBodan 3 haftalık dedin dime bu zamanlarda bu çok normal adet sancısı gibi kasılmalar ve sancılar olabiliyor o kan dediğin de eğer pet doldurcak kadar değilse normal yerleşme kanaması olabilir
insomnia123 Fatmanur_0416 yuh yani hakkımı helal etmem ne demek kime düşer buna karışmak isim neydi bu arada merak ettim ☺️
Fatmanur_0416 insomnia123 kv demişti işte rüyamda gördüm hakkımı helal etmiyorum diyordum değişin diye adı lavinya onlar istemedi
Semaaa__ Fatmanur_0416 aslında ilk başta lavinya kıycaktık sonrasında değiştirdik ben de çok beğeniyorum o ismi çok güzel
Fatmanur_0416 insomnia123 valla biz eşimle daha hamile olduğumu öğrendiğim an lavinya demeye başladık öyle de kaldı 😊